Uloguj se / Registruj se
Registruj se

Main Menu

Navigacija

NA PRODAJU GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U GRADSKOJ SVOJINI

15.05.2020

Grad Zrenjanin raspisao je javni oglas o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada metodom prikupljanja pismenih ponuda.

Na prodaju su ponuđene dve parcele koje se nalaze u planu regulacije Bagljaš namenjene izgradnji industrijskih pogona, po početnoj ceni od 944,25 dinara za kvadratni metar. Za industrijske i slične pogone na prodaju je ponuđen i deo parcele na lokalitetu radna zona „Šumplja“ u Stajićevu, po početnoj ceni od 333 dinara po kvadratnom metru.

Za porodičnu stambenu izgradnju, poslovno stambenu izgradnju, izgradnju objekata javne namene na prodaju su ponuđene parcele u Baranjskoj, Stražilovskoj, Prvomajskoj, na lokalitetu Dragice Pravice, Nade Dimić, Dostojevskog, Šerfezi Đure u Zrenjaninu kao i jedna parcela u Perlezu. Početna cena za ove lokalitete je 2168 dinara, osim za Perlez gde je 333 dinara po kvadratu i na lokalitetu Šerfezi Đure gde je početna cena po kvadratu 2568 dinara.

Na prodaju je ponuđena i parcela u Pančevačkoj ulici namenjena izgradnji objekta za višeporodično stanovanje. Početna cena po kvadratu je 8000 dinara.

Na lokalitetu Hunjadi Janoša na prodaju je ponuđena parcela namenjena izgradnji poslovnog kompleksa a početna cena na ovom lokalitetu je 2168 dinara po kvadratu.

U Travničkoj ulici na prodaju je ponuđena parcela za izgradnju objekta namenjenog sportu i rekreaciji po ceni od 2168 dinara po kvadratu.

Pismene ponude mogu se slati u narednih mesec dana Komisiji za građevinsko zemljište. Adresa je Gradska uprava, Trg slobode 10.

Izvor: List Zrenjanin