Uloguj se / Registruj se
Registruj se

Main Menu

Navigacija

KAKO BIH RADIO U SVOJOJ KUĆI TAKO RADIM U KUĆI KLIJENATA I TO JE NAJBOLJA PREPORUKA

13.04.2022

 Foto: Pixabay

Miroslav Premčević, vlasnik firme Tim elektro 023, imao je, naoko, siguran posao ali, kako kaže, u jednom trenutku je shvato da ukoliko želi da napreduje, da bolje zarađuje, to se može dogoditi samo ako se otisne u preduzetničke vode.

Firmu koja se bavi elektroinstalacijama osnovao je pre dve godine u istom momentu kad i njegov kolega Nenad Radak, sa idejom da sarađuju i rade zajedno ali u dve firme.

- Shvatio sam da od posla koji sam tada radio ne mogu da živim onako kako mislim da treba i video da u njemu nema napredovanje, učenja, usavršavanja. Doneo sam odluku da krenem dalje i nisam se pokajao, priča svoju preduzetničku priču Miroslav Premčević.

Najveći problem u startu bile su finansije.

- Prvi sam u porodici koji se bavi ovim poslom, pa je sopstvena firma zahtevala ulaganje u opremu a i u startu imate mnogo plaćanja a još ne zarađujete. Ipak, te su muke prošle i sada mogu da kažem da sam zadovoljan, kaže Miroslav.

Imperativ koji je sebi postavio, zajedno sa svojim kolegom, jeste, kvalitet iznad svega.

- Radim onako kako bih sebi u kući radio. Mislim da je to pošten odnos i da je to najbolja preporuka. Cene su iste za sve. Dakle, ulažem maksimum i kvalitet, i cena tog posla je tolika kolika je. Klijent ako može da je priušti odlično a ako ne, moraće da traži drugog majstora. Kvalitet neću da ugrozim, kaže Miroslav.

Svakim danom, kaže Miroslav, uči nešto novo i proširuje opseg onoga što radi. To smatra napredovanjem i to je ono što donosi zadovoljstvo.

- Planova uvek ima i prostora za više. Evo, na primer, prodajemo i postavljamo motore za kapije odnosno za segmentna garažna vrata, što mislim da nas izdvaja. Želja nam je da se stalno usavršavamo, uvodimo novine. Smatram da je to način da napredujemo. Privatni posao doneo mi je mir i zadovoljstvo i za to se nijednom nisam pokajao što sam ostavio posao i započeo sopstveni, završava svoju preduzetničku priču Miroslav Premčević, vlasnik firme Tim elektro 023.