Uloguj se / Registruj se
Registruj se

Main Menu

Navigacija

U UGOSTITELJSTVU JE VAŽNO PRATITI TRENDOVE

11.01.2023

 Klub Specchio omiljeno je mesto mladih ali i onih malo starijih Zrenjaninaca i gostiju iz okoline. Ko želi dobru zabavu, kvalitetnu uslugu, odličnu atmosferu, jednom rečju vrhunski prvod bar je jednom posetio ovaj klub.

Specchio je poznat i kao dobro mesto za večernji provod ali i kao vrlo zgodan prostor za organizovanje zabava i proslava svih vrsta.

O klubu i svom angažovanju kao mlade žene preduzetnice za Virtuelni inkubator govori Jelena Boškov iz kluba Specchio.

- Naš se klub bavi ugostiteljstvom i iznajmljivanjem objekta za sve vrsta proslava, kaže Jelena Boškov.

Na pitanje kako to izgleda biti žena u biznisu, Jelena kaže da je žena u preduzetništvu veoma složena stvar.

- Dok jedni to prihvataju sa oduševljenjem ima i dalje onih koji su nepoverljivi, ističe Jelena i dodaje:

- Opredelila sam se za preduzetničke vode jer u ugostiteljstvu vidim potencijal i mogućnost da se napreduje.

Jelena kao jedan od najvećih problema u poslovanju ističe činjenicu da je sve manje mladih ljudi u gradu.

- Mladi su naša ciljna grupa i naši gosti, a iz godine u godinu sve ih je manje. To se jako održava na naše poslovanje, jer vidimo da se promet smanjuje, kaže Jelena.

Ipak, kako kaže Jelena, odustajanja nema.

- Danas su atmosfera i ambijent za poslovanje vrlo složeni i na njih utiču mnogi faktori. Oni na koje možete da utičete i oni na koje ne možete. Rekla bih da je ambijent vrlo složen ali mi smo se odlučili da pratimo sve što se dešava i da stalno idemo napred. Pažljivo osluškivati tržište, naše goste, pratiti trendove, to je naš moto, ističe Jelena.

Baš zbog toga u klubu Specchio imaju velike planove za proširenje.

- Proširićemo postojeći objekat, to nam je plan. Takođe, podaci pokazuju da je letnja sezona mnogo bolja od zimske, pa ćemo poslovanje bazirati na to da omogućimo što bolje uslove za letnju sezonu. Razmišljamo i o proširenju posla odnosno razmišljamo da otvorimo kafić i da pokrenemo posao pripreme hrane. To su nam planovi koje ćemo, verujem, realizovati u narednom periodu, zaključuje Jelena Boškov.