BIZNIS VESTI – “KONTINUIRAN RAST ZRENJANINSKOG MALOPRODAJNOG LANCA”

BIZNIS VESTI – “KONTINUIRAN RAST ZRENJANINSKOG MALOPRODAJNOG LANCA”

U beogradskom naselju Resnik početkom februara otvoren je prvi Gomex supermarket, inače, 165. prodavnica ovog maloprodajnog lanca. 

U beogradskom naselju Resnik početkom februara otvoren je prvi Gomex supermarket, inače, 165. prodavnica ovog maloprodajnog lanca. Jedan od planova trgovinske kompanije Gomex je i otvaranje distrubutivnog centra za centralnu Srbiju, a kako je za portal e- kapija izjavio Goran Kovačević, direktor Gomex-a, to će ujedno biti i najvažniji investicioni zahvat ove kompanije.

– Nastavićemo da otvaramo nove radnje i to verovatno bržim tempom nego što je to bilo poslednjih nekoliko godina. Gomex je dominantno prisutan u Vojvodini, i ako želimo da nastavimo da napredujemo, moramo se širiti na nova tržišta. Takođe, planiramo i dodatno zapošljavanje od oko 350 ljudi. Dodatno, u prva dva meseca smo nešto bolji od planiranih okvira, tako da očekujemo jednu uspešnu, ali vrlo napornu poslovnu godinu – rekao je Kovačević.

 

Foto: Gomex

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve