BIZNIS VESTI – “BEČ ZNAČAJNO PRIHODOVAO OD NAPLATE PARKIRANJA”

BIZNIS VESTI – “BEČ ZNAČAJNO PRIHODOVAO OD NAPLATE PARKIRANJA”

Grad Beč ostvario je rekordna primanja u prošloj godini od naplate parkiranja u “zoniranim” delovima austrijske metropole – u budžet grada slilo se 120,2 miliona evra, što je 5 miliona evra više nego 2017. godine.

Grad Beč ostvario je rekordna primanja u prošloj godini od naplate parkiranja u “zoniranim” delovima austrijske metropole – u budžet grada slilo se 120,2 miliona evra, što je 5 miliona evra više nego 2017. godine, piše portal BIZ life.

Prihod od naplate parkiranja stalno raste ali opada prihod od kazni za nepropisno parkiranje, kao i za parkiranje bez potrebne uplate.

Prihod od naplate parkiranja namenjen je isključivo za izgradnju i poboljšanje javnog prevoza, ali i za mere za povećanje bezbednosti u saobraćaju, kao i za izgradnju garaža.

Foto: Pixabay

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve