BIZNIS VESTI – “ČIŠĆENJE REGISTRA PRIVREDNIH DRUŠTAVA”

BIZNIS VESTI – “ČIŠĆENJE REGISTRA PRIVREDNIH DRUŠTAVA”

U Registru privrednih subjekata na početku jula bilo je upisano 381 718 privrednih subjekata koji posluju na teritoriji Republike Srbije. Ukupan broj privrednih subjekata je za proteklih šest meseci porastao za 2,66 odsto (9.902), a za godinu dana je povećan za 4,79 odsto (17.469).

U Registru privrednih subjekata na početku jula bilo je upisano 381 718 privrednih subjekata koji posluju na teritoriji Republike Srbije. Ukupan broj privrednih subjekata je za proteklih šest meseci porastao za 2,66 odsto (9.902), a za godinu dana je povećan za 4,79 odsto (17.469), saopštila je Agencija za privredne registre .

Od januara do kraja juna, iz Registra privrednih subjekata je obrisano 1310 privrednih društava, za 3,74 odsto manje nego prošle godine kada je, u istom periodu, obrisano 1359 društava.
Za šest meseci ove godine, navodi APR, registrovano je osnivanje 18733 preduzetnika, dok je u istom periodu 2017. godine bilo osnovano 17619 preduzetnika, što je povećanje od 6,32 odsto ostvareno u ovoj godini.

Od početka januara do kraja juna ove godine, iz Registra je obrisano 11259 preduzetnika, a u istom periodu prošle godine obrisano je 10436 preduzetnika, tako da se ove godine obrisalo za 7,88 odsto više preduzetnika nego prošle godine, saopštila je Agencija za privredne registre.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve