BIZNIS VESTI – “DOBROČINSTVA U SRBIJI”

BIZNIS VESTI – “DOBROČINSTVA U SRBIJI”

Prema rezultatima godišnjeg izveštaja o dobročinstvu u Srbiji, koji je predstavio Miloš Janković iz Katalist fondacije, ukupna suma koja je donirana u prošloj godini iznosi 27 miliona evra.

Prema rezultatima godišnjeg izveštaja o dobročinstvu u Srbiji, koji je predstavio Miloš Janković iz Katalist fondacije, ukupna suma koja je donirana u prošloj godini iznosi 27 miliona evra, piše portal Ekonomski.net.

Najveća davanja su davanja kompanija, koja su povećana za 28 odsto u odnosu na 2016. godinu.

Uskoro treba da bude kreirana i bela knjiga o filantropiji u kojoj će se definisati sve prepreke kao i preporuke za njihovo prevazilaženje. Jedan od glavnih ciljeva projekta Saveta za društveno odgovorno poslovanje, je oslobađanje od PDV-a na donacije u robi i uslugama.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve