BIZNIS VESTI – FRANCUZI PRODAJU GOTOVO 1.500 DVORACA

BIZNIS VESTI – FRANCUZI PRODAJU GOTOVO 1.500 DVORACA

Gotovo 1.500 dvoraca moglo bi se naći u prodaji širom Francuske. Nekada su se dvorci aristokratskih porodica prenosili s generacije na generaciju, ali moderni vlasnici se svojih imanja rešavaju mnogo pre. 

Da je sve na prodaju, shavtili smo poslednjih decenija. Sve, uključujući i dvorce.

Gotovo 1.500 dvoraca moglo bi se naći u prodaji širom Francuske, objavio je list Figaro pozivajući se na stručnjake i specijalizovane trgovce nekretninama. Nekada su se dvorci aristokratskih porodica prenosili s generacije na generaciju, ali moderni vlasnici se svojih imanja rešavaju mnogo pre.

Ono što bi potencijalne kupce moglo da obeshrabri su visoki troškovi održavanja dvoraca, od njihovih kamenih podruma do bajkovitih tornjeva.

Figaro dodaje da verovatno neće biti problem pronaći kupce za skupe dvorce oko Pariza, ali da bi to mogao biti problem za izolovane ruralne zamkove, prenela je Ekapija.

 

Foto: Pixabay

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve