BIZNIS VESTI – FRANCUZI PRODAJU GOTOVO 1.500 DVORACA

BIZNIS VESTI – FRANCUZI PRODAJU GOTOVO 1.500 DVORACA

Gotovo 1.500 dvoraca moglo bi se naći u prodaji širom Francuske. Nekada su se dvorci aristokratskih porodica prenosili s generacije na generaciju, ali moderni vlasnici se svojih imanja rešavaju mnogo pre. 

Da je sve na prodaju, shavtili smo poslednjih decenija. Sve, uključujući i dvorce.

Gotovo 1.500 dvoraca moglo bi se naći u prodaji širom Francuske, objavio je list Figaro pozivajući se na stručnjake i specijalizovane trgovce nekretninama. Nekada su se dvorci aristokratskih porodica prenosili s generacije na generaciju, ali moderni vlasnici se svojih imanja rešavaju mnogo pre.

Ono što bi potencijalne kupce moglo da obeshrabri su visoki troškovi održavanja dvoraca, od njihovih kamenih podruma do bajkovitih tornjeva.

Figaro dodaje da verovatno neće biti problem pronaći kupce za skupe dvorce oko Pariza, ali da bi to mogao biti problem za izolovane ruralne zamkove, prenela je Ekapija.

 

Foto: Pixabay

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve