BIZNIS VESTI – JAVNI BELEŽNICI PONOVO RADE U REDOVNOM REŽIMU

BIZNIS VESTI – JAVNI BELEŽNICI PONOVO RADE U REDOVNOM REŽIMU

Javnobeležničke kancelarije širom Srbije ponovo rade u redovnom režimu od 9 do 17 časova, uključujući i izlaske na teren.

Javnobeležničke kancelarije širom Srbije ponovo rade u redovnom režimu od 9 do 17 časova, uključujući i izlaske na teren, prenela je saopštenje komore Beta.

Overa potpisa, rukopisa i prepisa, kao i pre vanrednog stanja, obavljaju se bez prethodnog zakazivanja, izuzimajući overe potpisa birača.

Službene radnje solemnizacije ugovora i sačinjavanje javnobeležničkih zapisa se zakazuju kao i pre epidemije, a na stranke se apeluje da dokumentaciju, kada je god to moguće, šalju elektronskom poštom, kao i da u kancelariju direktno pristupaju samo stranke koje učestvuju u postupku.

Beležnici su počeli ponovo da zakazuju ročišta u postupcima sačinjavanja smrtovnica, raspravljanja zaostavštine i drugim vanparničnim postupcima, koje javnim beležnicima poveravaju sudovi.

Foto: Pixabay

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve