BIZNIS VESTI – JUGOREMEDIJA JOŠ UVEK ČEKA VLASNIKA

BIZNIS VESTI – JUGOREMEDIJA JOŠ UVEK ČEKA VLASNIKA

Fabrika lekova “Jugoremedija” u stečaju iz Zrenjanina ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 800 miliona dinara.

Fabrika lekova “Jugoremedija” u stečaju iz Zrenjanina ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 800 miliona dinara. Njen industrijski kompleks prostire se ne više od 75.000 kvadratnih metara, dok su objektina 17.000 kvadratnih metara.

Ova fabrika lekova, koja je do sada nekoliko puta neuspešno prodavana iz stečaja, a pre toga neuspešno privatizovana, prodaje se sa opremom, stanom, 24 žiga koji su intelektualna svojina, 28 motornih vozila, inventarom i zalihama.

Prodaja je zakazana za 24. jun, a deposit za učešće u javnom nadmetanju za kupovinu “Jugoremedije” iznosi 762 miliona dinara, preneo je Tanjug.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve