BIZNIS VESTI – NAJMANJI RESTORAN NA SVETU

BIZNIS VESTI – NAJMANJI RESTORAN NA SVETU

„Restauranten 1:1″ u Kopenhagenu najmanji je restoran na svetu i prima samo jednog gosta.

Za kraj zanimljivost:

„Restauranten 1:1″ u Kopenhagenu najmanji je restoran na svetu i prima samo jednog gosta, piše danski CPH Post Online, a prenosi portal Nova ekonomija.

Šef kuhinje ovog restorana, Viliam Milsted, pokrenuo je ovu inicijativu zajedno sa supermarketom Irma, a cilj posluživanja samo jednog gosta je da se intenziviraju čulna iskustva, te da se naglasi važnost i fokusiranost na obrok.

Na taj način, posetilac restorana moći se potpuno da se koncentriše na svoj obrok i da ga oseti i doživi na pravi način, rekao je šef kuhinje Milsted. 

 

Foto: Pixabay

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve