BIZNIS VESTI – “STEČAJNI POSTUPCI U SRBIJI”

BIZNIS VESTI – “STEČAJNI POSTUPCI U SRBIJI”

Ukupno prosečno vreme trajanja za 6880 stečajnih postupaka, koliko ih se trenutno vodi pred sudovima u Srbiji je 2 godine, 11 meseci i 16 dana.

Prema podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, ukupno prosečno vreme trajanja za 6880 stečajnih postupaka, koliko ih se trenutno vodi pred sudovima u Srbiji je 2 godine, 11 meseci i 16 dana (aktivni, obustavljeni i zaključeni), a ukupno prosečno vreme trajanja za stečajne postupke pokrenute od 2.februara (ukupno 6440 postupaka), po Zakonu o stečajnom postupku i Zakonu o stečaju je 2 godine, 8 meseci i 15 dana.

Za stečajne postupke koji su pokrenuti po Zakonu o stečaju (ukupno 5317 od 23.januara 2010.godine), prosečno vreme trajanja je 2 godine, 6 meseci i 11 dana.

U Privrednom sudu u Zrenjaninu je u 2018. godini otvoreno 3 stečajna postupka baš kao i 2005. To su godine sa najmanje otvorenih stečaja.

Najviše ih je otvoreno 2011. – 36 i 2010. – 35.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve