BIZNIS VESTI – “STEČAJNI POSTUPCI U SRBIJI”

BIZNIS VESTI – “STEČAJNI POSTUPCI U SRBIJI”

Ukupno prosečno vreme trajanja za 6880 stečajnih postupaka, koliko ih se trenutno vodi pred sudovima u Srbiji je 2 godine, 11 meseci i 16 dana.

Prema podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, ukupno prosečno vreme trajanja za 6880 stečajnih postupaka, koliko ih se trenutno vodi pred sudovima u Srbiji je 2 godine, 11 meseci i 16 dana (aktivni, obustavljeni i zaključeni), a ukupno prosečno vreme trajanja za stečajne postupke pokrenute od 2.februara (ukupno 6440 postupaka), po Zakonu o stečajnom postupku i Zakonu o stečaju je 2 godine, 8 meseci i 15 dana.

Za stečajne postupke koji su pokrenuti po Zakonu o stečaju (ukupno 5317 od 23.januara 2010.godine), prosečno vreme trajanja je 2 godine, 6 meseci i 11 dana.

U Privrednom sudu u Zrenjaninu je u 2018. godini otvoreno 3 stečajna postupka baš kao i 2005. To su godine sa najmanje otvorenih stečaja.

Najviše ih je otvoreno 2011. – 36 i 2010. – 35.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve