BIZNIS VESTI – U EVROZONI ZABELEŽEN REKORDAN PAD INDUSTRIJSKIH AKTIVNOSTI

BIZNIS VESTI – U EVROZONI ZABELEŽEN REKORDAN PAD INDUSTRIJSKIH AKTIVNOSTI

Aktivnosti u industriji evrozone u septembru su zabeležile najveći pad u gotovo sedam godina, prateći u stopu tempo slabljenja potražnje, a uslovi poslovanja su najviše pogoršani u Nemačkoj.

Aktivnosti u industriji evrozone u septembru su zabeležile najveći pad u gotovo sedam godina, prateći u stopu tempo slabljenja potražnje, a uslovi poslovanja su najviše pogoršani u Nemačkoj, pokazalo je mesečno istraživanje firme Markit, preneo je portal BizLife.

Među vodećim privredama evrozone najviše su pogoršani uslovi poslovanja u nemačkoj industriji. U Francuskoj su aktivnosti gotovo stagnirale, dok su u Španiji i Italiji smanjene.

„Najgore nas verovatno tek čeka, s obzirom na dodatno pogoršanje pokazatelja za predstojeći period“, upozoravaju u Markitu, a prenosi portal BizLife.

 

Foto: Pixabay

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve