BIZNIS VESTI – USKORO APLIKATIVNI POREZ ZA PAUŠALCE

BIZNIS VESTI – USKORO APLIKATIVNI POREZ ZA PAUŠALCE

U toku ove godine Vlada Republike Srbije formirala je radnu grupu sa ciljem unapređenja paušalnog oporezivanja.

U toku ove godine Vlada Republike Srbije formirala je radnu grupu sa ciljem unapređenja paušalnog oporezivanja. Osnovni cilj i zadatak te grupe je uvođenje aplikativnog softvera koji će biti na portalu Poreske uprave, navodi se na portalu Poreske uprave Srbije.
 
Svako fizičko lice će unosom par elemenata od značaja za oporezivanje, dobiti informaciju o nivou iznosa poreza i doprinosa koji ga očekuju ukoliko se opredeli za osnivanje preduzetničke radnje u narednom periodu. Taj aplikativni softver će takođe služiti za automatizaciju poslovnog procesa u smislu donošenja rešenja za sve paušalno oporezovane obveznike u toku decembra meseca za narednu poslovnu godinu, prenela je Nova ekonomija.

 

Foto: Pixabay

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve