DELEGACIJA ZRENJANINA POSETILA TEMIŠVAR

DELEGACIJA ZRENJANINA POSETILA TEMIŠVAR

Uspostavljanjem direktnih kontakata na ovogodišnjem ZRBIZNET-u, članovi i predstavnici Unije poslodavca Zrenjanina, predstavnici grada Zrenjanina i Turističke organizacije Zrenjanina, posetili su Temišvar.

Uspostavljanjem direktnih kontakata na ovogodišnjem ZRBIZNET-u, članovi i predstavnici Unije poslodavca Zrenjanina, predstavnici grada Zrenjanina i Turističke organizacije Zrenjanina, posetili su Temišvar 28 i 29. oktobra i započeli dogovore sa Agencijom za razvoj turizma iz Temišvara, predstavnicima Ministarstva turizma Rumunije i Županije Timis o proširenju saradnje i mogućnostima za poboljšanje turističkih usluga. 

Cilj ove posete je uspostavljanje saradnje turističkih agencija dva grada i povećanje broja turističkih poseta, obzirom da postoji interesovanje na tržištu sa obe strane.

Delegacija Zrenjanina ovom prilikom obišla je Muzej sela, centar grada, restorane Lloyd, The Mots i Casa Bunicii, hotele Casa del Sole, Lido i Strelitia, upoznali se sa radom i kapacitetima ugostiteljskih objekata, nakon čega je održan i zajednički sastanak sa domaćinima.   

Domaćini susreta uzvratiće posetu kroz nekoliko nedelja i tom prilikom će se upoznati sa znamenitostima i ugostiteljskim kapacitetima grada. 

 Predstavnici Zrenjanina u Temišvaru

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve