ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UNIJE POSLODAVACA

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UNIJE POSLODAVACA

U četvrtak 16. maja u restoranu „Citadela“ održana je sedma redovna godišnja skupština Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina.

U četvrtak 16. maja u restoranu „Citadela“ održana je sedma redovna godišnja skupština Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina.

 

Na skupštini je uz prisustvo dovoljnog broja članova za odlučivanje, usvojen izveštaj o radu i finansijskom poslovanju Unije između dve skupštine.

 

Između dve godišnje skupštine, broj članova Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina povećan je za 30, pa sad Unija broji 177 članova. Zahvaljujući novim članovima, i broj ukupno zaposlenih povećan ja za 197, pa tako sada Unija poslodavaca Zrenjanin ima ukupno 5277 zaposlenih.

 

  • To je samo jedan od dobrih rezultata koje je Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina postigla između dve godišnje skupštine, rekao je podnoseći izveštaj o radu Goran Nešić, predsednik Upravnog odbora Unije. Ne samo zato što se broj povećava pa postajemo sve respektabilnija asocijacija nego što se i prihod povećava. U dobre rezultate spada i odlična organizacija drugog po redu Sajma preduzetništva ZrBiZneta, redovno ažuriranje portala Virtuelni inkubator, organizovanje niza edukacija, nastavak rada na organizovanju sekcija, istakao je Nešić.

 

O tome šta su planovi i šta je od planova ostalo nerealizovano govorila je Izabela Kiš, izvršni direktor Unije poslodavaca Zrenjanina.

 

  • U toku je formiranje sekcija pri Uniji. Planirali smo da to ide brže ali od ideje ne odustajemo. Trenutno odlično radi Sekcija žena preduzetnica a nadamo se da će uskoro biti formirana i sekcija ugostitelja. Radićemo više i na edukaciji, povećanju članstva, aktivnijem učešću članova u radu Unije, istakla je Kiš i dodala da je jedan od nerealizovanih planova veći uticaj na donošenje relevantnih zakonskih rešenja i gradskih odluka.
  • Još nismo u poziciji da sa onima koji odluke donose budemo ravnopravni partneri ali na tome radimo i verujem da će situacija do naredne skupštine biti bolja, istakla je Kiš.

 

Članovima je podeljen upitnik sa željom da odgovori koje daju članovi Unije pomognu unapređenja rada Unije. Pitanja se tiču zadovoljstva članova radom Unije, sekcija, portala Virtuelni inkubator, sajma preduzetništva ZrBiZnet, edukacijama, seminarima, radionicama…

 

Na kraju skupštine, kao i uvek do sada, za članove su održana zanimljiva i korisna predavanja a tema je bila digitalna transformacija. Govorili su Goran Đorđević, iz firme Consulteer, Petar Medarević iz „One stop marketinga“ i Đorđe Grujić iz firme Progressive media.

 

 

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve