POKRETANJE DEVETOG CIKLUSA PROJEKTA “LETNJA STRUČNA PRAKSA”

POKRETANJE DEVETOG CIKLUSA PROJEKTA “LETNJA STRUČNA PRAKSA”

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK pozivaju kompanije da se prijave za učešće u projektu „Letnja stručna praksa”.

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK pozivaju kompanije da se prijave za učešće u projektu „Letnja stručna praksa” koji se realizuje od 2010. godine u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin”, a uz podršku Grada Zrenjanina. Cilj projekta je da se omogući studentima TF „Mihajlo Pupin“ sticanje praktičnih znanja i veština koja će ih bolje pozicionirati na tržištu rada.

Smatramo da je „Letnja stručna praksa“ projekat koji se organizuje sa ciljem stvaranja uslova dobre saradnje Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ sa jedne strane, privrednika i preduzetnika sa druge strane i lokalne samouprave sa treće strane, čime će se postići razmena znanja i iskustava, unapređenje uspešnosti u ostvarivanju vlastitih vizija, zajednički rad i mogućnost uticaja privrednika na profilisanje kadrova koji su neophodni Zrenjaninskoj privredi.

„ZREPOK“ će najboljeg studenta nagraditi sa stipendijom u iznosu od 120.000 dinara, dok će fakultet obezbediti besplatne master studije praktikantu koji najuspešnije odbrani svoj projektni zadatak.

Kompanije koje se prijave nećete imati nikakve obaveze u pogledu isplate zarade studentima.

Za učešće u projektu potrebno je da kompanija identifikuje problem ili posao u firmi koji treba da bude rešen i da imenujete mentora, to jest lice koje će upućivati studenta u zadatke njegovog radnog mesta i načine za njihovo obavljanje. Učesnici projekta će biti studenti sa treće i četvrte godine studija, i u skladu sa tim treba da bude i složenost projektnog zadatka. Studenta firme biraju same.

Programom je predviđeno da praksa traje 3 meseca, a za koordinaciju svih projektnih aktivnosti zadužen je „ZREPOK“.

Prijave se vrše dostavljanjem popunjenog prijavnog obrazca (mejlom, poštom ili lično) kojeg možete preuzeti ovde.

Za dodatna pitanja stoji Vam na raspolaganju Izabela Kiš, direktor Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, njeni kontakt podaci su telefon (u kancelariji) : 023/533-577, mejl adresa kis.izabela@gmail.com.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve