POŠTA SRBIJE POSTAJE AKCIONARSKO DRUŠTVO

POŠTA SRBIJE POSTAJE AKCIONARSKO DRUŠTVO

V.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević rekao je na proširenom kolegijumu tog javnog preduzeća da će naredna poslovna godina za Poštu biti godina transformacije u akcionarsko društvo.

 Foto: Pixabay

V.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević rekao je na proširenom kolegijumu tog javnog preduzeća, kome su prisustvovali izvršni direktori i direktori funkcija, kao i direktori svih radnih jedinica, da će naredna poslovna godina za Poštu biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se, prema njegovim rečima, postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi.

„Aktivno radimo na velikom broju projekata poput razvoja mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta. Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjavanja opreme i sredstava za rad, i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara“, rekao je Đorđević a saopštila Pošta Srbije.

Naveo je i da se nastavlja sa prijemom u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su tom sistemu rade duže od dve godine, kao i da će posebna pažnja biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija.

Podsetio je i da je oformljena radna grupa za štednju električne energije i ponovo pozvao zaposlene na odgovorno postupanje i poštovanje propisanih mera za štednju struje.

Izvor: Nova

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve