PREZENTACIJA SERVISA E-RAČUN U UNIJI POSLODAVACA ZRENJANINA

PREZENTACIJA SERVISA E-RAČUN U UNIJI POSLODAVACA ZRENJANINA

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, u saradnji sa firmom članicom YuTeam software organizuje prezentaciju servisa eRačun, koja će se održati u utorak, 16. juna od 12 časova.

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, u saradnji sa firmom članicom YuTeam software organizuje prezentaciju servisa eRačun.

Prezentacija će se održati u utorak, 16. juna od 12 časova, u kancelariji Unije poslodavaca Zrenjanina (Poslovni centar Renesansa, 3. sprat). Svi zainteresovani mogu potvrditi svoje prisustvo na email poslodavcizr@gmail.com.

U periodu koji je za nama, uverili smo se u značaj implementacije i korišćenja digitalnih servisa u poslovanju. Cilj ove prezentacije jeste podizanje svesti mikro i malih preduzetnika o značaju elektronskih računovodstvenih isprava, uz kratak pregled izmena zakona u smislu razmene e-računa između privrednih subjekata. Prezentacija će trajati sat ipo vremena, a predviđeno je i vreme za vaša pitanja i odgovore – poručuju organizatori.

 

Kratak rezime prezentacije

 • Šta je elektronski račun i zašto postaje vodeća komponenta digitalizacije poslovnih procesa?
 • Kako zakonski uskladiti izradu i slanje elektronskih i drugih računovodstvenih isprava?
 • Kako samostalno kreirati eRačun?
 • Kako prepoznati ispravan sertifikovan eRačun?
 • Interno upravljanje elektronskim računima: na koji način postupamo sa ulaznim, a na koji sa izlaznim elektronskim računima?
 • Zašto je važna elektronska pisarnica i kako funkcioniše elektronska arhiva?
 • Koje su novine u pogledu elektronskog poslovanja u zemljama okruženja?
 • Zašto je bitno pitanje bezbednosti podataka koji se razmenjuju elektronskim putem i šta svaki zaposleni koji učestvuje u ovom procesu mora znati o informacionoj bezbednosti?
 • Koje novine donosi novi Zakon o računovodstvu?
 • Koje novine donosi novi Zakon o elektronskom dokumentu?
 • Kako to sve izgleda u praksi: primer primene generisanja i slanja e-računa u aplikaciji za fakturisanje. Rešenje YuTeam Software.

 

Više informacija o samom servisu, mogućnostima koje pruža i benefitima korišćenja eRačuna možete pogledati ovde.

 

Foto: Pixabay

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve