PROMOCIJA DM INKUBATORA U ZRENJANINU

PROMOCIJA DM INKUBATORA U ZRENJANINU

Pozivamo Vas da prisustvujete promociji projekta „DM Inkubator” koja će se održati u ponedeljak 22.10.2018. godine sa početkom u 11 časova u Sali Gradske uprave Grada Zrenjanina, Trg slobode 10.

Poštovani,

Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete promociji projekta „DM Inkubator” koja će se održati u ponedeljak 22.10.2018. godine sa početkom u 11 časova u Sali Gradske uprave Grada Zrenjanina, Trg slobode 10.

Projekat „DM Inkubator” ima za cilj razvoj domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na tržištu Srbije. Kompanija dm drogerie markt doo pokrenula je projekat uz podršku Razvojne agencije Srbije (RAS), USAID Projekat za konkurentnu privredu i Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica.

Projekat će srpskim proizvođačima pružiti mogućnost da svoj proizvod razvijaju, a potom i plasiraju kroz lanac dm prodavnica. Mogućnost učešća u projektu imaju proizvođači iz segmenta hrane, dodatka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu, čiji su proizvodi poreklom iz Srbije i koji do sada nisu uvršteni u ponudu niti jednog trgovinskog i HORECA objekta koji posluje u Srbiji. Izabrani proizvođači će svoje proizvode na najbolji način predstaviti na domaćem i evropskim tržištima.

Projekat „dm inkubator” se realizuje sledećom dinamikom:
01.10.2018. godine – otvaranje konkursa;
01.10 – 30.11.2018.godine – prijava na konkurs;
01.10 – 31.10.2018. godine – promocija projekta putem mini tribina;
01.12 – 20.12.2018 .godine – prvi krug selekcije i odabir proizvoda koji ulaze u dm inkubator;
25.12.2018. godine – objavljivanje rezultata prvog kruga selekcije, proizvoda i proizvoda u razvoju, koji ulaze u DM inkubator;
01.02 – 31.03.2019. godine – početak rada dm inkubatora;
01.04 – 30.04.2019. godine – finalni izbor proizvoda i privrednih subjekata koji će se naći na policama dm;
01.05 – 31.12.2019. godine – sklapanje Ugovora o poslovnoj saradnji, pozicioniranje proizvoda i start prodaje.
Takođe, na promociji će biti predstavljen koncept, uslovi učešća na konkursu, kao i pružene sve dodatne informacije od strane predstavnika partnerskih organizacija.
Molimo Vas za potvrdu prisustva putem telefona 023 510 567 ili putem e-maila na office@rcrbanat.rs , najkasnije do petka, 19.10.2018. godine.

Više o programu 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve