RAZGOVOR O DIGITALNOJ TRANSFORMACIJI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

RAZGOVOR O DIGITALNOJ TRANSFORMACIJI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

U četvrtak, 6. decembra sa početkom u 18h će se u Startit Centar Zrenjanin održati predavanje i diskusija na temu Razgovor o digitalnoj transformaciji za mala i srednja preduzeća.

U četvrtak, 6. decembra sa početkom u 18h će se u Startit Centar Zrenjanin održati predavanje i diskusija na temu Razgovor o digitalnoj transformaciji za mala i srednja preduzeća. Na ovom događaju će biti prezentovane prednosti i mane dolazeće digitalne transformacije poslovanja, moguća rešenja, kao i predlozi toga kako se najbolje pripremiti za ovu promenu.

Predavanje je namenjeno malim i srednjim preduzećima

Predavači na predavanju će biti:
Vladimir Trkulja, suosnivač Startita i ekspert Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije
predstavnik banke Societe Generale koji će predstaviti njihov projekat i konkurs Generator u kome će tri preduzeća dobiti konsultantsku podršku, implementaciju jednog projekta digitalne transformacije
Đorđe Grujić će biti vaš domaćin, a on je CEO agencije za digitalni marketing Progressive media, osnivač portala ilovezrenjanin.com i po struci PR.

Putem formulara na linku možete rezervisati svoje mesto.

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve