RAIFFEISEN BANKA RASPISALA KONKURS ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA ZA IZRADU WEB PRODAVNICA

RAIFFEISEN BANKA RASPISALA KONKURS ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA ZA IZRADU WEB PRODAVNICA

Raiffeisen banka a.d. Beograd uz podršku kompanije Visa, poziva sva pravna lica registrovana na teritoriji Republike Srbije, koja se bave maloprodajom roba i/ili usluga za svakodnevnu potrošnju da dostave prijave za uvođenje online biznisa – internet prodavnice.

Raiffeisen banka a.d. Beograd uz podršku kompanije Visa, poziva sva pravna lica registrovana na teritoriji Republike Srbije, koja se bave maloprodajom roba i/ili usluga za svakodnevnu potrošnju da dostave prijave za uvođenje online biznisa – internet prodavnice.

Ciljevi nagradnog konkursa su:
– podrška razvoju online poslovanja malih preduzeća
– tehnička podrška malim preduzećima koja trenutno nemaju svoju internet prodavnicu/web sajt
– podsticanje razvoja internet poslovanja u Srbiji i bezgotovinskih plaćanja putem platnih kartica
– promocija online poslovanja u Republici Srbiji

 

Konkurs traje dok se ne utroše predviđena sredstva, a najkasnije do 21.06.2020. godine. Prijave će razmatrati i o njima odlučivati stručna komisija sastavljena od predstavnika kompanije Visa i Raiffeisen banke a.d. Beograd. Komisija će svake nedelje tokom trajanja konkursa birati po pet dobitnika odnosno ukupno pedeset dobitnika tokom celog konkursa. Dobitnici su oni kandidati koji ispune uslove konkursa, i zadovolje kriterijum, prema proceni komisije. Učesnici konkursa nemaju pravo na prigovor.

 

Potrebno je da kandidati popune prijavu sa odgovorima na pitanja koja se nalazi na linku, kao i da popunjene prijave dostave u skladu sa uputstvom koje je navedeno na istom.

 

Eventualni trošak prijave snosi lice koje je prijavu podnelo, odnosno lice u čije ime je prijava podneta. Raiffeisen banka a.d. Beograd ni u kom slučaju ne snosi troškove prijave i učešća na konkursu.

 

Svi učesnici konkursa mogu da apliciraju samo jednom. Nepotpune, neblagovremeno podnete i nepravilne prijave neće biti uzete u obzir, kao ni prijave koje nisu predmet konkursa. Učesnici konkursa su anonimni do objavljivanja rezultata konkursa.

 

Organizator ovog konkursa zadržava pravo da zatraži originalna dokumenta koja su priložena uz prijavu. Raiffeisen banka a.d. Beograd nije u obavezi da informiše učesnike o rezultatima konkursa, već će kontaktirati samo ona lica koja su ušla u uži izbor odnosno koja budu izabrana za dobitnike.

 

Dobitnici imaju pravo na:
– besplatnu integraciju internet prodavnice u saradnji sa firmom Labnet,
– besplatno održavanje internet prodavnice u trajanju od 12 meseci,
– beneficirane uslove za prihvat platnih kartica na internet prodajnom mestu, u smislu da nema mesečne naknade ukoliko se ne ostvari granični promet u trajanju od 12 meseci.

 

Platforma za internet prodaju omogućava on-line prodaju i naplatu putem platnih kartica.

 

Dostupne opcije pružaju mogućnost dobitnicima da svoje proizvode prezentuju na najbolji način kao i da povećaju zainteresovanost posetilaca i lojalnost kupaca.

 

Dobitnicima će biti obezbeđeno podešavanje i prilagođavanje internet prodavnice njihovom poslovanju (Set-up), sprovođenje neophodnih obuka, hosting, održavanje i tehnička podrška tokom prvih 12 meseci korišćenja.

 

Set-up podrazumeva jednokratno podešavanje osnovnih parametara e-commerce platforme i internet prodavnice i obuku za njeno korišćenje – to konkretno obuhvata:
– Prilagođavanje prodavnice poslovanju dobitnika i vizuelno prilagođavanje brendu dobitnika
– Podešavanje Raiffeisen E-commerce servisa (usluge prihvata platnih kartica na internet prodajnom mestu)
– Provera usaglašenosti sa zakonskom regulativom i pravilima kartičarskih organizacija
– Podešavanja mehanizama automatskog obračuna isporuke
– Podešavanje domena i/ili pomoć pri kupovini istog
– Inicijalno popunjavanje podataka o proizvodima
– Fotografisanje i obrada fotografija proizvoda (ukoliko je potrebno)
– Obezbeđivanje i podešavanje SSL sertifikata – protokola za sigurnu razmenu podataka na sajtu
– Uputstva i obuke za korišćenje platforme, on-line prodaju i SEO optimizacija sadržaja (prilagođavanje sadržaja za bolje pozicioniranje sajta na on-line pretrazi)

 

Učesnici konkursa koji osvoje nagradu o istoj će biti obavešteni najkasnije u roku od pet radnih dana od dana isteka nedelje u kojoj su dostavili prijavu.

 

Učesnici konkursa koji osvoje nagradu, u obavezi su da u roku od 15 radnih dana od dana obaveštenja o osvojenoj nagradi:
– potpišu ugovor o web prodavnici sa firmom Labnet d.o.o,
– otvore dinarski tekući račun kod Raiffesen Bank AD
– potpišu ugovor o prihvatu platnih kartica na Internet podajnom mestu (Ecommerce ugovor) sa Raiffesen Bank A.D. Beograd, a nakon dostavljanja ponude od strane Banke.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email adrese: pos@raiffeisenbank.rs.

Izvor: Raiffeisen banka 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve