ŠTETU ĆEMO PROCENJIVATI KAD KRIZA PROĐE

ŠTETU ĆEMO PROCENJIVATI KAD KRIZA PROĐE

Gordana Božić, Ivan Urošević i Samir Haliti govorili su za Virtuelni inkubator o poslovanju za vreme trajanja vanrednog stanja u Srbiji.

Agencija za promet nekretnina Gsigma od uvođenja vanrednog stanja preorijentisala se na rad od kuće, odnosno na telefonsku i elektronsku komunikaciju sa svojim klijentima.

 

  • Zdravlje i nas zaposlenih ali i klijenata je na prvom mestu i dokle god bude vanredno stanje, odnosno dok postoji opasnost od zaraze korona virusom, radićemo od kuće, kaže za Virtuelni inkubator Gordana Božić, vlasnica agencije Gsigma. Veb sajt naše agencije je vrlo informativan i kad nas klijenti zovu, mi ih prvo uputimo na naš sajt. I mi smo u pogonu, što znači da nas naši klijenti mogu dobiti telefonski ili mejlom. Kada stvari već stoje ovako kako stoje, predlažemo našim klijentima da ovo vreme iskoriste da dobro razmisle, da prikupe što više informacija i da kad se situacija normalizuje, a to će se sigurno dogoditi, brže i efikasnije završimo posao. U ovom trenutku je teško prognozirati bilo šta u vezi sa cenama, događa nam se nešto što nam se nikad nije dogodilo, ističe Božićeva.

 

 

Drugačija je situacija u preduzeću Pan gas.

 

  • Jedino smo ukinuli dostavu plinskih boca domaćinstvima, upravo štiteći i zaposlene ali i naše mušterije, kaže Ivan Urošević, direktor Pan gasa. – Ostalo radimo kao i dosada, ali promet je znatno niži. Želimo da zadržimo sve zaposlene, pa se reorganizujemo u hodu. Bukvalno svi rade sve. Posao se mora održati za dobro svih nas a kada prođe pandemija, videćemo šta nam je činiti, naglašava Urošević.

 

 

I poslastičarnica „Sport“, čije bi bašte sigurno sa prvim toplim danima bile prepune, prekinula je sa poslom.

 

  • U ovom trenutku, dok se ne zna koliko će vanredno stanje trajati i koliko će trajati epidemija, teško je reći koliko ćemo štete imati i kako ćemo ovaj totalni prekid nadomestiti. Mi smo porodična firma i svi radimo ali i živimo od „Sporta“. No, duboko verujem da kada je naš posao, prolazeći kroz razne krize, doživeo skoro 70 godina, uspećemo da prebrodimo i ovu, rekao je za Virutelni inkubator Samir Haliti, vlasnik.

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve