TREĆI POZIV ZA PRIJAVU ZA ZELENI INOVACIONI VAUČER

TREĆI POZIV ZA PRIJAVU ZA ZELENI INOVACIONI VAUČER

Evropska banka za obnovu i razvoj – ZELENI INOVACIONI VAUČERI  – dodeljuju se srpskim kompanijama iz različitih oblasti privrede, kako bi tim sredstvima mogli da angažuju naučnike sa različitih fakulteta i instituta da im pomognu u razvoju njihovih proizvoda.

Evropska banka za obnovu i razvoj – ZELENI INOVACIONI VAUČERI  – dodeljuju se srpskim kompanijama iz različitih oblasti privrede, kako bi tim sredstvima mogli da angažuju naučnike sa različitih fakulteta i instituta da im pomognu u razvoju njihovih proizvoda. Trenutno je aktuelan i treći poziv za prijave, koji je otvoren do 31. avgusta.

Zainteresovana preduzeća u saradnji sa izabranom istraživačko-razvojnom organizacijom treba da popune prijavni obrazac i pošalju na inovacionivauceri@ebrd.rs.

Prijavni obrazac pored osnovnih podataka o preduzeću i izabranoj istraživačko-razvojnoj organizaciji treba da sadrži i detalje o planiranim uslugama istraživanja i razvoja uključujući i njihov pozitivan uticaj na životnu sredinu. Rukovodilac programa može pomoći preduzeću u pronalaženju odgovarajuće istraživačko-razvojne organizacije.

Detaljnije na linku.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve