TREĆI ZRBIZNET BIĆE PAKLENI SAJAM, EVO ZAŠTO

TREĆI ZRBIZNET BIĆE PAKLENI SAJAM, EVO ZAŠTO

Privredna manifestacija ZRBIZNET osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacija između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti. 

Privredna manifestacija ZRBIZNET osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacija između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti. Organizatori su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije – regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga, Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin.

Generalni pokrovitelj su Persu marketi, partner kompanija Dijamant, dok je Banka prijatelj manifestacije Unicredit banka.

Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju.

U fokusu trećeg privrednog sajma ZRBIZNET je digitalna transformacija preduzeća, a obrađivaće se i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha.

U okviru manifestacije, planira se organizacija prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.

U okviru ovog događaja, u saradnji sa  Zrenjaninskim IKT klasterom, organizujemo predavanje na temu „Digitalnom transformacijom do poslovnog uspeha“, cilj predavanja je podizanje svesti o značaju digitalne transformacije u poslovanju. Predavači će biti stručnjaci Centra za digitalnu transformaciju Srbije, Digitalne Srbije, konsultanti i predstavnici IT sektora. ( Predavanje će se održati u četvrtak, 19. septembra 2019. godine, sa početkom u 16.30)

Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka koji su organizovani u okviru Sajma privrede ZRBIZNET, i ove godine biće održani bilateralni susreti privrednika i preduzetnika. Tako će drugi poslovni susreti biti održani prvog dana ovogodišnjeg sajma, u četvrtak, 19. septembra, u Hali Medison u Zrenjaninu.

Specijalni gost ZRBIZNET-a biće Saša Mišić ( Pakleni kuvar) koji će održati predavanje na temu „Šta muči srpske ugostitelje?“ ( predavanje će se održati 20. septembra 2019. godine sa početkom u 13 h).

Dodatno, u delu Karađorđevog parka organizujemo za vreme trajanje sajma „Market zanatskih proizvoda”, zanatske proizvode predstaviće zanatlije iz cele Vojvodine, podršku u ovom delu pruža „NS market“ . Sajam zapošljavanja i Dečija pijaca će takođe biti održani.

“Otvaranje sajma je u četvrtak 19. septembra 2019. godine sa početkom u 11 časova. Ulaz na sajam besplatan je i ove godine, stoga pozivamo sve zainteresovane da nas posete” poručuje Izabela Kiš, marketing menadžer ZRBIZNET-a.

Najzanimljivije kadrove prošlogodišnjeg sajma možete pogledati ovde.

 

 

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve