TREĆI ZRBIZNET – OD 19. DO 21. SEPTEMBRA

TREĆI ZRBIZNET – OD 19. DO 21. SEPTEMBRA

U periodu od 19. do 21. septembra u zrenjaninskoj Hali „Medison“ biće održana treća po redu Međunarodna privredna manifestacija „ZrBizNet“. Teme ovogodišnjeg sajma biće pre svega podrška digitalizaciji, digitalnoj transformaciji i ženskom preduzetništvu, ali i promocija zanimanja.

 

U periodu od 19. do 21. septembra u zrenjaninskoj Hali „Medison“ biće održana treća po redu Međunarodna privredna manifestacija „ZrBizNet“. Teme ovogodišnjeg sajma biće pre svega podrška digitalizaciji, digitalnoj transformaciji i ženskom preduzetništvu, ali i promocija zanimanja.

 

Na manifestaciji će prema najavama, učestvovati između 150 i 200 domaćih i inostranih izlagača, biće organizovano niz korisnih i stručnih predavanja i prezentacija, a organizatori – članovi Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Regionalna privredna komora, Opšte udruženje preduzetnika i grad Zrenjanin – i ove godine su pripremili niz zanimljivih pratećih sadržaja za sugrađane svih generacija.

 

To su na današnjoj konferenciji održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće najavili zamenik gradonačelnika grada Zrenjanina, Saša Santovac, direktor Regionalne privredne komore Zrenjanin, Predrag Stankov, izvršni direktor Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Izabela Kiš i predsednik Opšteg udruženja preduzetnika, Miroslav Đurić.

 

Zamenik gradonačelnika, Saša Santovac, u svom obraćanju je naglasio, da je ova privredna manifestacija veoma bitna kako za naš grad, tako i za našu državu.

  • Ove godine očekujemo između 150 i 200 domaćih i inostranih izlagača, koji će predstaviti svoje proizvode i delatnosti. Time ćemo još jednom dokazati da je zrenjaninski privredni sajam izuzetno dobro organizovan i posećen. Pored izlaganja, biće organizovano i niz drugih sastanaka sa ciljem da privrednici komuniciraju između sebe, da razgovaraju sa određenim institucijama, koje im mogu pomoći u njihovom poslovanju – rekao je Santovac.

 

Dodao je, da „ZrBizNet“ spada u najkvalitetnije privredne manifestacije na teritoriji Republike Srbije.

 

  • Lokalna samouprava će i ove godine finansijski podržati održavanje ovog događaja. Verujem, da će treći po redu Sajam privrede opravdati očekivanja organizatora i da će privrednici biti i više nego zadovoljni – dodao je na kraju zamenik gradonačelnika.

 

Regionalna privredna komora Zrenjanin i ove godine će biti jedan od organizatora Sajma privrede „ZrBizNet“. Prema rečima njenog direktora, Predraga Stankova, komora će se potruditi da na ovu manifestaciju dovede sve državne institucije, fondove i agencije, koje mogu na licu mesta da pruže pomoć privrednicima.

 

  • Pored toga, trudićemo se da obezbedimo i što više „B2B sastanaka. Privredna komora će sledeće nedelje postaviti jednu platformu na svom internet sajtu, gde će privrednici iz cele Srbije, ali i iz regiona moći da zakazuju sastanke. Bitno je istaći, da želimo da proširimo prostor ispred Hale „Medison“, kako bismo svima pružili mogućnost za jednako predstavljanje – rekao je između ostalog Stankov.

 

Foto: Jovan Njegović

 

TEME OVOGODIŠNJEG SAJMA BIĆE PODRŠKA DIGITALIZACIJI, DIGITALNOJ TRANSFORMACIJI, ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU I PROMOCIJI ZANIMANJA

Digitalizacija i digitalna transformacija je proces konstantnog učenja, promena načina razmišljanja i uanpređivanje poslovanja na drugi način.

 

  • Ovim putem želimo da pomognemo privrednim subjektima da što bolje razumeju cilj ovog procesa, jer se oni moraju prilagođavati novim uslovima poslovanja. Ako ne budu u toku ovih novina, vrlo teško će opstati ili će na kraju nestati – istakla je izvršni direktor Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Izabela Kiš i dodala, da će i ove godine u okviru manifestacije biti održana Dečija pijaca i market zanatskih proizvoda.

 

Izvor: Portal I love Zrenjanin

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve