VREME JE DA SE UPOZNAMO (2)

VREME JE DA SE UPOZNAMO (2)

Ideja Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina je da se kroz nekoliko tekstova sa zajedničkim nazivom “Vreme je da se upoznamo”, koji će biti objavljeni na portalu Virtuelni inkubator, upoznamo sa onim što nam nude ugostitelji, članovi Unije. Mnogi će se iznenaditi koliko je bogata i raznovrsna ponuda koju zrenjaninski ugostitelji, članovi Unije, nude.

Foto: Pexels

Situacija sa pandemijom virusa korona koja traje već skoro godinu dana, pogodila je sve privredne subjekte.

Zbog specifičnosti delatnosti kojom se bave, neki sektori pretrpeli su manju a neki, kao što je ugostiteljstvo, neprocenjivu štetu.

Ideja Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina je da se kroz nekoliko tekstova sa zajedničkim nazivom “Vreme je da se upoznamo”, koji će biti objavljeni na portalu Virtuelni inkubator, upoznamo sa onim što nam nude ugostitelji, članovi Unije.

Mnogi će se iznenaditi koliko je bogata i raznovrsna ponuda koju zrenjaninski ugostitelji, članovi Unije, nude.

Sada je pravo vreme za upoznavanje sa onim čime raspolažemo.

I još bolje vreme za solidarnost.

Imamo čime da se ponosimo, sad je vreme da to otkrijemo i probamo.

 

Domaćin 023

Od svog osnivanja 2009. godine, “Domaćin 023” prešao je put od fast fuda do restorana tradicionalne kuhinje sa smeštajnim kapacitetima.

“Komšijska gostiona” je nov, moderno uređen prostor firme “Domaćin 023”.

U “Komšijskoj gostioni” pronaći ćete svoje favorite među čuvenim tradicionalnim jelima sa roštilja a u osveženom meniju, otkriti neke nove.

Detalje ponude ovog ugostiteljsko – smeštajnog objekta možete pronaći na linku, a svoja omiljena jela možete poručiti putem telefona 023 541 428 i 062 546 659.

Foto: Domaćin 023 / FB

 

Krug M 2007

Restoran “Krug M” poznat je po svojim kuvanim jelima pripremanim po tradicionalnoj recepturi.

Zato ne iznenađuje to što je upravo “Krug M” izbor Zrenjaninaca kada im se jede ona prava domaća hrana – dobra domaća čorba, pasulj, škembići, nadaleko poznati čobanski paprikaš i svadbarski kupus. Na jelovniku su i nezaobilazna jela sa roštilja.

Restoran “Krug M” nalazi se na Novoj pijaci.

Više informacija o meniju možete pronaći na njihovoj fejsbuk stranici ili u samom restoranu.

Foto: Krug M / FB

 

ReneSansa 023

Restoran i kafe sa pogledom na strogi centar grada, “ReneSansa 023”, prepoznatljiv je po velikom izboru koktela i raznovrsnih jela, a omiljen zbog “latte art-a”.

Pored tradicionalnih, ponudu restorana “ReneSansa” čine jela na bazi morske ribe, a svakog radnog dana u ponudi je novi dnevni meni. Organizovana je dostava hrane na kućnu adresu.

Za informacije i porudžbine možete posetiti njihovu fejsbuk stranicu, ili ih kontaktirati na telefone 063 812 55 53 i 069 522 55 71.

Foto: ReneSansa 023 / FB

 

Pročitajte i ovo:

VREME JE DA SE UPOZNAMO (1)

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve