ZA PREVAZILAŽENJE KRIZE U PRIVREDI – UNIJA POSLODAVACA I MOR NUDE PUT KA REŠENJIMA

ZA PREVAZILAŽENJE KRIZE U PRIVREDI – UNIJA POSLODAVACA I MOR NUDE PUT KA REŠENJIMA

Unija poslodavaca Srbije svim svojim aktivnostima i predloženim konkretnim merama prema Vladi Republike Srbije i drugim relevantnim institucijama i organizacijama, nastoji da pomogne u prevazilaženju krize uzrokovane pandemijom virusa Covid 19 i opravda svoju misiju zaštitnika interesa nacionalne privrede.

Svesni situacije bez presedana u zemlji i svetu, izazvane epidemijom virusa COVID-19, obavezali smo se prema vama poslodavcima, koji na svojim plećima nosite ekonomiju Srbije, da ćemo istupiti i uraditi sve što je potrebno da zaštitimo naše društvo i naše biznise – i one najranjivije, da zaštitimo ono što smo predano gradili i za šta smo odgovorni. Obavezali smo se da ćemo ujedinjeni iz ove krize izaći jači i bolji.

I zato, Unija poslodavaca Srbije svim svojim aktivnostima i predloženim konkretnim merama prema Vladi Republike Srbije i drugim relevantnim institucijama i organizacijama, nastoji da pomogne u realizaciji gore navedenih zacrtanih ciljeva i opravda svoju misiju zaštitnika interesa nacionalne privrede.

S tim u vezi, kako bismo na adekvatan način predupredili probleme i iznašli rešenja za prevazilaženje krize, u saradnji sa Međunarodnom organizacijom rada, kreirali smo dokumenta koja možete pročitati ovde:

Izvor: Unija poslodavaca Srbije

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve