ZRBIZNET – MANIFESTACIJA OD POSEBNOG ZNAČAJA

ZRBIZNET – MANIFESTACIJA OD POSEBNOG ZNAČAJA

Ovogodišnji ZRBIZNET biće održan od 19. do 22. septembra na nekoliko lokacija. Izlagači će svoju proizvodnju prezentovati na štandovima u Hali Medison koja je namenski adaptirana upravo za sajamske manifestacije, dok će stari zanati i zabavni deo programa biti smešteni u Karađorđevom parku.

Ovogodišnji ZRBIZNET biće održan od 19. do 22. septembra na nekoliko lokacija. Izlagači će svoju proizvodnju prezentovati na štandovima u Hali Medison koja je namenski adaptirana upravo za sajamske manifestacije, dok će stari zanati i zabavni deo programa biti smešteni u Karađorđevom parku.

ZRBIZNET je grad Zrenjanin proglasio manifestacijom od posebnog značaja.

Manifestacije kakva je ZRBIZNET od velikog su značaja kako za grad tako i za region srednjeg Banata pa i Vojvodine.

 

Zašto su manifestacije važne?

Istorija javnih okupljanja članova zajednice stara je koliko i zajednica.

Savremene manifestacije, naravno, razlikuju se od nekadašnjih.

Osovni cilj savremenih manifestacija jeste komunikacija sa što većim brojem učesnika i one danas služe, pre svega, promociji.

Manifestacije su, kao forme prikazivanja i javnog izvođenja ljudskih dostignuća na kulturnom, privrednom, turističkom, gastronomskom i drugim poljima, postale fenomen današnjice.

Neke od njih imaju važan društveni i politički značaj za promociju identiteta lokalnih zajednica, ali i ekonomski razvoj.

Upravo u takve spade privredna manifestacija ZRBIZNET sa osnovnom idejom da promoviše dostignuća preduzetništva u srednjem Banatu a s obzirom da ima i međunarodni karakter, ono što se stvara ovde izaći će iz lokalnih okvira.

 

Koje su gradske manifestacije? 

Manifestacije od posebnog značaja za grad Zrenjanin su proslava Srpske Nove godine i Bogojavljanje, Plivanje za časni krst u januaru, „Buđenje proleća“ u martu, Evropsko selo i ples maturanata u maju, „Banatske vredne ruke“, Ples predškolaca i Horski festival “Slobodan Bursać“ u junu, Korzo fest u julu i avgustu, „Dani piva“ u avgustu i septembru, ZRBIZNET u septembru, „Dečija nedelja“ u oktobru, Inkluzivne igre bez granica i proslava Nove godine u decembru.
Ove godine grad je dobio još dve manifestacije od posebnog značaja. To su „Pesnička štafeta“ i „Čitalačka značka“. Obe manifestacije su u organizaciji Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.
 

Foto: Jovan Njegović

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve