ZRBIZNET PO DRUGI PUT OD 20. DO 22. SEPTEMBRA

ZRBIZNET PO DRUGI PUT OD 20. DO 22. SEPTEMBRA

Organizatori najavili veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva, predavanje i edukacije.

Organizatori najavili veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva, predavanje i edukacije

Nova i jedinstvena privredna manifestacija ZRBIZNET ove godine biće održana od 20. do 22. septembra u hali Medison. To je drugi po redu ZRBIZNET a organizatori manifestacije su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanina.

Ciljevi ZRBIZNET su da privuče izlagače iz Srbije i inostranstva, da obezbedi da svi učesnici i posetioci u svojoj oblasti interesovanja pronađu mogućnost za uspešnije i kvalitetnije funkcionisanje, obavljanje privredne delatnosti, proširenje kapaciteta.
U okviru ZRBIZNET-a kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju i da se edukuju iz različitih oblasti.

Zrenjaninska privreda je u usponu, što pokazuju svi pokazatelji, rekao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. –Pokazalo se da je izmeštanje privredne manifestacija iz „Dana piva“ pravi potez, a odličan prostor kao što je renovirana hala Medison, manifestaciji daje poseban značaj. Želimo da se predstavimo i kao grad koji može da organizuje i odlične sajamske manifestacije. Stalo nam je do velikih investitora, ali podržavamo naše, lokalne proizvođače i preduzetnike koji se bore i uspevaju da održe prozvodnju i zapošljavaju Zrenjanince, istakao je Janjić.

Program ovogodišnjeg ZRBIZNET-a se kreira.
Tema ovogodišnje manifestacije je Pokreni se, što nije slučajno, kaže Izabela Kiš, direktorka Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina. U duhu smo odluke države da podstiče preduzetništvo. Svesni smo i zadatka da obezbedimo kompetentne sagovornike, prezentacije iz raznih oblasti, da promovišemo određena tržišta, nove tehnologije,nova rešenja iz IT sektora, istakla je Kiš.

O tome da kontakt licem u lice ne može ništa da zameni govorio je Miroslav Đurić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanina.
Značaj regionalnih privrednih manifestacija nikad nije bio veći. Ipak, mnoge sredine nisu u stanju da ih održe. Zrenjanin na sreću jeste, uz veliku pomoć lokalne samouprave i napor svih koji u organizaciji učestvuju, naglasio je Đurić.

Ovogodišnji ZRBIZNET imaće međunarodni karakter, najavio je Predrag Stankov, predsednik Regionalne privredne komore.
Mi se moramo povezivati i umrežavati, istakao je Stankov i dodao da misli pre svega na privrednike iz okolnih zemalja. – Naša tržišta su mala ali zajedničkim nastupom, postajemo ozbiljniji učesnici u tržišnoj utakmici.  
Kao učesnici manifestacije najavljeni su privrednici i preduzetnici, menadžeri, stručnjaci različitih profila iz privatnog sektora, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine institucije.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve