Uloguj se / Registruj se
Registruj se

Main Menu

Navigacija

NAJBOLJA REKLAMA JE ZADOVOLJAN KLIJENT

23.03.2022

Dijana Mandić vlasnica je salona za negu i šišanje pasa MY HEART MEGI iz Zrenjanina.

Jedna je od žena preduzetnica koja je podršku za svoj biznis dobila prošle godine na prvom konkursu za žensko preduzetništvo koji je raspisao grad Zrenjanin.

- U pitanju je porodični posao, koji je započela moja majka pre 11 godina, priča Dijana svoju žensku porodičnu preduzetničku priču. Bavimo se negom pasa i svim onim što to podrazumeva. Znači, šišanje, kupanje, sve što je potrebno. Takođe, radimo i transport pasa, to znači da dolazimo po njega i posle tretmana ga vraćamo vlasniku. Osim toga imamo i svoju odgajivačnicu pasa, westi terijera, kaže Dijana.

Dijana ističe da je, u odnosu na vreme kada je njena majka počinjala porodični posao, danas situacija za žene preduzetnice mnogo bolja.

- Pre desetak godina moja majka je, kada je počinjala, imala podršku samo svog supruga. Danas je situacija neuporedivo bolja. Sve je više institucionalne podrške pogotovo za žene preduzetnice. Ima mnogo projekata samo ih treba pratiti. Mnogo više ima edukacija za žene preduzetnice i ja se trudim da se što više edukujem, i da koristim sve što je ponuđeno, jer se pokazalo da je to jako važno, kaže Dijana.

Posla ima dovoljno.

- Uložili smo sredstva u reklamu, pomažu nam društvene mreže i imamo klijente ne samo iz Zrenjanina nego i iz okoline ali i Novog Sada, Beograda. Najbolja reklama je ona od uha do uha. Ili, bolje rečeno, najbolja je reklama zadovoljan klijent, ističe naša sagovornica.

Nije lako danas baviti se privatnim poslom. Za to je potrebno i volje i hrabrosti.

- Ima teških dana kada pomislim, da li vredi. Ali, na sreću, takvi dani nisu česti. Privatni posao ima svoje teške trenutke ali jako mnogo onih lepih. Zato i kad je teško, samo nastavim dalje, kaže Dijana Mandić.