3. ZRENJANINSKI POLUMARATON

3. ZRENJANINSKI POLUMARATON

ARK “Petrovgrad” u potrazi je za sponzorima koji žele da pomognu organizovanju 3. Zrenjaninskog polumaratona. 

ARK „Petrovgrad“ , koji čini mala grupa entuzijasta i sportskih radnika koji trče polumaratone u našoj zemlji i inostranstvu, došli su na ideju da 6.11.2016. godine organizuju 1. Zrenjaninski polumaraton, koji je privukao pažnju velikog broja trkača iz Srbije i regiona (preko 500 učesnika) i koji se, po njihovom mišljenju, pokazao kao jedan od najbolje organizovanih polumaratona u našoj zemlji, a tome u prilog govori i podatak da se ime Zrenjaninskog polumaratona nalazi na kalendaru sajta trčanje.rs koji oglašava samo najbolje trke u regionu. U saradnji sa Gradskom upravom i Sportskim savezom grada Zrenjanina, uspešno su organizovana dva polumaratona i sada, sa željom da opravdamo poverenje takmičara i da budemo još bolji, intenzivno radimo na pripremi 3. Zrenjaninskog polumaratona, koji će se održati 7.10.2018. godine.

Uspešnost 1. Zrenjaninskog polumaratona dala nam je vetar u leđa i podstakla nas da 8.10.2017. organizujemo 2. Zrenjaninski polumaraton, koji je osim polumaratonske trke (21,1 km) uključio i trku zadovoljstva (7km), štafetnu trku (3 h 7km) i trku za decu, te smo dostigli broj od preko 700 trkača u svim organizovanim disciplinama. Možemo se pohvaliti podatkom da su na prethodna dva zrenjaninska polumaratona učešće uzeli trkači svih generacija iz različitih delova naše zemlje, iz zemalja u okruženju, ali i iz Španije, Rumunije, Rusije i Nepala.

Da bi ovaj sportski događaj bio organizovan na visokom nivou i opravdao očekivanja svih njegovih učesnika i gostiju, neophodna nam je pomoć sponzora, te vam se ovim putem obraćamo u nadi da ćete nam pomoći da zajednički organizujemo 3. Zrenjaninski polumaraton. Zainteresovane firme mogu kontaktirati organizatore putem telefona 062 224 373 ili e-mail adrese info@zrmaraton.rs.

Prezentacija

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve