BIZNIS VESTI – “DEFINISANJE CENE POSLOVNOG PROSTORA”

BIZNIS VESTI – “DEFINISANJE CENE POSLOVNOG PROSTORA”

Gradsko veće donelo je novu odluku o utvrđivanju cene zakupnina poslovnog prostora u svojini grada.

Gradsko veće donelo je novu odluku o utvrđivanju cene zakupnina poslovnog prostora u svojini grada. Prema podacima, grad je u posedu većine poslovnog prostora koji je namenjen izdavanju. Poslovni prostor izdaje se metodom javnog nadmetanja i neposrednom pogodbom.

Zakupnina se određuje tako što se broj bodova pomnoži sa kvadraturom. Jedan bod je jedan evro, zakupnina se plaća u dinarima. Bodovi se određuju prema zonama, spratnosti i nekim drugim parametrima.

Grad je podeljen na tri zone. U prvoj zoni su ulice u užem centru, u drugoj poslovni prostor u širem centru, ulice Žarka Zrenjanina, Ljubljanska, Đure Jakšića, kao i ulice na Bagljašu i tržni centar u naselju.

U treću zonu spadaju sve ostale ulice u gradu u kojima postoji poslovni prostor u svojini grada.

U prvoj zoni bodovi se kreću od 9,5 do 2. U drugoj, od 3,80 do 2 a u trećoj 2,20 i 1,20.

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve