BIZNIS VESTI – “OBAVEZNO KORIŠĆENJE E-POŠTE ZA SVE NOVE PREDUZETNIKE”

BIZNIS VESTI – “OBAVEZNO KORIŠĆENJE E-POŠTE ZA SVE NOVE PREDUZETNIKE”

Svi građani koji od 8. oktobra podnesu registracionu prijavu za osnivanje preduzeća i preduzetnika u obavezi su da dostave i adresu za prijem elektronske pošte.

Svi građani koji od 8. oktobra podnesu registracionu prijavu za osnivanje preduzeća i preduzetnika u obavezi su da dostave i adresu za prijem elektronske pošte. Sve prijave za osnivanje preduzetnika i privrednih društava koje nemaju unetu e-mejl adresu biće odbačene odlukom Registratora, navode u Agenciji za privredne registre.

Prema podacima APR, u Srbiji trenutno ima 254.107 registrovanih preduzetnika i 147.853 privrednih društava.

Podaci za prvih šest meseci ove godine pokazuju da je osnovano 18.733 preduzetnika, dok je u istom periodu 2017. godine bilo osnovano 17.619 preduzetnika, što je povećanje od 6,32 procenta.

Od početka januara do kraja juna ove godine, iz Registra je obrisano 11.259 preduzetnika, a u istom periodu prošle godine obrisano je 10.436 preduzetnika.

Podaci pokazuju da je oko 78 odsto preduzetnika svoje registracione prijave za osnivanje podnelo lično, dolaskom na šalter.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve