BIZNIS VESTI – OBJAVLJENA KVARTALNA DINAMIKA POSLOVANJA PRIVREDNIH DRUŠTAVA

BIZNIS VESTI – OBJAVLJENA KVARTALNA DINAMIKA POSLOVANJA PRIVREDNIH DRUŠTAVA

Poslovni prihodi u nefinansijskoj poslovnoj ekonomiji u Srbiji u trećem kvartalu ove godine bili su veći za 8 odsto, u odnosu na isti period prošle godine, saopštio je Republički zavod za statistiku, u odnosu na isti period prethodne godine.

Poslovni prihodi u nefinansijskoj poslovnoj ekonomiji u Srbiji u trećem kvartalu ove godine bili su veći za 8 odsto, u odnosu na isti period prošle godine, saopštio je Republički zavod za statistiku, u odnosu na isti period prethodne godine. U poređenju s drugim kvartalom ove godine, zabeležen je njihov rast od 3,4 odsto.

Poslovni rashodi u nefinansijskoj poslovnoj ekonomiji u trećem kvartalu 2019. godine bili su veći za 8,5 odsto u odnosu na isti period prethodne godine. Ukoliko se uporede s drugim kvartalom 2019. godine, njihov rast iznosi 4,5 odsto.

Foto: Pixabay

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve