BIZNIS VESTI – “PORAST BROJA IZDATIH GRAĐEVINSKIH DOZVOLA”

BIZNIS VESTI – “PORAST BROJA IZDATIH GRAĐEVINSKIH DOZVOLA”

Ukupan broj izdatih građevinskih dozvola za period januar–mart ove godine veći je za 14,4odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Ukupan broj izdatih građevinskih dozvola za period januar–mart ove godine veći je za 14,4odsto u odnosu na isti period prethodne godine. Predviđena vrednost radova u tom periodu povećana je za 20,7 odsto. U martu ove godine izdato je 1 486 građevinskih dozvola, što je za 1,3 odsto manje nego u martu prethodne godine.

Posmatrano prema vrsti građevina, u martu je izdato je 77,4 odsto dozvola za zgrade i 22,6 odsto dozvola za ostale građevine. Ako se posmatraju samo zgrade, 57,3 odsto odnosi se na stambene, a 42,7 odsto na nestambene zgrade.

Prema dozvolama koje su izdate u martu prijavljena je izgradnja 1 497 stanova sa prosečnom površinom od 79,2 kvadrata. Broj stanova veći je za 24,4 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Najveća građevinska aktivnost, posmatrano prema oblastima, zabeležena je u Beogradskoj oblasti, 36,5 odsto.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve