BIZNIS VESTI – “PORAST INDUSTRIJSKE PROIZVODNJE”

BIZNIS VESTI – “PORAST INDUSTRIJSKE PROIZVODNJE”

Industrijska proizvodnja u Srbiji u maju 2018. godine veća je za 0,5 odsto nego u maju 2017. godine, i veća za 2,9 odsto u odnosu na prosek prethodne godine. 

Industrijska proizvodnja u Srbiji u maju 2018. godine veća je za 0,5 odsto nego u maju 2017. godine, i veća za 2,9 odsto u odnosu na prosek prethodne godine. Industrijska proizvodnja u periodu januar – maj 2018. godine, u poređenju sa istim periodom 2017. godine, veća je za 4,1odsto.

Podaci o industrijskoj proizvodnji po namenskim grupama u maju 2018. godine, u odnosu na isti mesec prethodne godine, pokazuju da je došlo do rasta u proizvodnji: kapitalnih proizvoda (6,5 odsto) i intermedijarnih proizvoda, osim energije (3,8 odsto),dok je pad zabeležen u proizvodnji: netrajnih proizvoda za široku potrošnju (1,3 odsto), energije (3,3 odsto) i trajnih proizvoda za široku potrošnju (5,8 odsto), saopštio je Republički zavod za statistiku.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve