BIZNIS VESTI – ŽITIŠTANSKA FIRMA OBLAČI PROSVETNE INSPEKTORE

BIZNIS VESTI – ŽITIŠTANSKA FIRMA OBLAČI PROSVETNE INSPEKTORE

Vrednost ugovora je 1,8 miliona dinara sa PDV-om, što je 15.300 evra.

 Foto: Pixabay

Službenu odeću za prosvetne inspektore praviće firma Isiteks iz Žitišta, koja se jedina javila na tender Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, piše Nova ekonomija a prenosi portal NovaS.

Ugovor za nabavku službene odeće za potrebe Sektora za inspeckijske poslove poveren je privrednom subjektu „Mika Grbić PR proizvodnja tekstilne galanterije Isiteks Žitište“, vidi se odluci.

Vrednost ugovora je 1,8 miliona dinara sa PDV-om, što je 15.300 evra.

Ministarstvo je početkom jula oglasilo tender za službenu odeću koju će ubuduće nostiti prosvetni inspektori. Odeća se nabavlja za do 27 inspektora Ministarstva, piše Nova ekonomija.

To znači da kompletna uniforma za jednog inspektora košta 565 evra.

U specifikaciji su detaljno opisani modeli potrebni modeli muške i ženske odeće (odvojeno za leto i zimu), među kojima su blejzeri, haljine, ešarpe, pantalone, sakoi…

Ministarsvo prosvete donelo je početkom aprila Pravilnik o službenoj odeći i obući republičkog prosvetnog inspektora.

Službenu odeću republički prosvetni inspektor je dužan da koristi za “obavljanje poslova u inspekcijskom nadzoru”, a obavezno za vreme “obavljanja inspekcijskog nadzora kod nadziranog subjekta”, piše u Pravilniku.

Pravilnik propisuje da se službena odeća i obuća koristi najduže dve godine osim kaputa i jakne – oni mogu da se koriste najduže četiri godine, odnosno dok su u funkcionalnom stanju i ako estetskim izgledom “ne narušavaju ugled organa državne uprave”, piše Nova ekonomija a prenosi portal Nova S.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve