JAVNI KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA ZA DOPRINOS RAZVOJU SOCIJALNE EKONOMIJE

JAVNI KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA ZA DOPRINOS RAZVOJU SOCIJALNE EKONOMIJE

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisuje javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za doprinos razvoju socijalne ekonomije AP Vojvodine u 2018. godini

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisuje
JAVNI KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA ZA DOPRINOS RAZVOJU SOCIJALNE EKONOMIJE AP VOJVODINE U 2018. GODINI

NAMENA SREDSTAVA
Bespovratna sredstva su namenjena za unapređenje konkurentnosti privrednih društava na teritpriji AP Vojvodine kroz subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme i repromaterijala:
– privrednim društvima registrovanim za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.
– privrednim društvima koja su osnivana i posluju sa ciljem zapošljavanja Socijalno ugroženih kategorija i obavljanja poslova, odnosno ulaganja sredstava od ostvarene dobiti u zadovoljavanje potreba Socijalno ugroženih kategorija i njihovih
zajednica, a u skladu sa ciljevima navedenim u Osnivačkom aktu privrednog društva i gde je najmanje polovina zaposlenih lica Socijalno ugrožena u smislu ovog Pravilnika.
– privrednim društvima koja po ugovornom osnovu posluju sa ustanovama, privrednim društvima ili organizacijama koje su usmerene ka organizovanju, stacioniranju ili pružanju podrške Socijalno ugroženim kategprijama.
– preduzetnik koji ima svojstvo Socijalno ugrožene kategprije i koji pored sebe zapošljava najmanje jedno socijalno ugroženo lice.

VISINA SREDSTAVA
Visina sredstva za kapitalne namene u ukupnom iznosu od 7.500 000,00 dinara namenjena su za nabavku mašina ili opreme i dodeljuju se u rasponu od 300.000,00 do 1.500.000,00 dinara, a do 50% od vrednosti kupljene rpbe.
Visina sredstava za tekuće subvencije u ukupnpm iznosu pd 7.500.000,00 dinara su namenjena za nabavke reprometerijala i dodeljuju se od 200.000,00 do 750.000,00 dinara, a do 50% od vrednosti kupljene robe.
Učesnik Javnog konkursa može podneti jednu prijavu na Javni konkurs za obe namene, a iznos odobrenih sredstava može biti manji od iznosa traženih sredstava.
Svi iznosi su bez PDV-a i zavisnih troškova.

Detaljnije na linku.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve