JEDAN SAJAM, HILJADU PRILIKA

JEDAN SAJAM, HILJADU PRILIKA

ZrBizNet, međunarodna privredna manifestacija ove godine biće održana od 20. do 22. septembra u hali „Medison“. Slogan manifestacije je „Pokreni se“, u duhu ove godine koja je od strane Vlade Srbije proglašena za godinu preduzetništva.

ZrBizNet, međunarodna privredna manifestacija ove godine održava se pod sloganom „Pokreni se“.

ZrBizNet, međunarodna privredna manifestacija ove godine biće održana od 20. do 22. septembra u hali „Medison“. Slogan manifestacije je „Pokreni se“, u duhu ove godine koja je od strane Vlade Srbije proglašena za godinu preduzetništva.

Organizatori manifestacije su Opšte udruženje preduzetnika, Regionalna privredna komora, Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina.

U tri dana koliko manifestacija traje, organizatori su pripremili program namenjen kako privrednicima i preduzetnicima tako i građanstvu.
– Ideja je da se ZrBizNet tako brendira da ne samo Zrenjaninci nego i privrednici i građani Vojvodine i Srbije ali i regiona, znaju da je treći vikend u septembru rezervisan za ovakve sadržaje i da se Zrenjanin na karti preduzetništva pozcionira kao grad koji ima šta da izloži i pokaže,kao centar preduzetnišiva, kaže Goran Nešić, predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Zrenjanina.

 

Program za privrednike i preduzetnike

Manifestacija je, pre svega, okrenuta preduzetnicima i privrednicima. Zato je program tako koncipiran da je svakog dana uprabo za ovu kategoriju planiran poseban sadržaj.

Prvog dana to su prezentacije fondova za razvoj privrede, B2B sastanci za koje postoji ogromno interesovanje, kao i predavanje na temu „Ključ za vrhunske rezultate“. Drugog dana biće prezentovani programi za razvoj privrede i organizovan sastanak poslovnih asocijacija Srbije.

U okviru ZrBizNeta ove godine biće održana i dva mini sajma. Jedno je sajam nekretnina, prilika da se na jednom mestu čuje sve što je u vezi sa tržištem nekretnina u Zrenjaninu. Tržište nekretnina u Zrenjaninu jedno je od najživljih u Srbiji, po prometu gotovo odmah nakon Beograda i Novog Sada.

Drugi mini sajam je sajam zapošljavanja. Prilika je to i za poslodavce ali i za radnike da osete kako pulsira tržište radne snage u Zrenjaninu koje se u ovom trenutku nalazi u vrlo specifičnoj situaciji: stalna potreba za radnom snagom ali i dalje veliki broj nezaposlenih. Sajam zapošljavanja prilika je kako za one koji još nemaju posao tako i za one koji razmišljaju o novom.

 

Preduzetnici od malih nogu

Organizatori su posebnu pažnju posvetili mladima, sa idejom da se preduzetnički duh formira još u detinjstvu.

Dečja pijaca u Karađorđevom parku prilika je za najmlađe da se okušaju u trgovini. Slobodni su da donesu knjige, pribor, kolače, igračke da ih ponude na prodaju a i da sami nešto pazare od svojih drugara.

Najmlađi će imati priliku i da nešto nauče. U okviru promocije ovogodišnje „Noći istraživača“ biće organzovane ekspremintalne naučne radionice za decu.

 

Promocija zanatstva i gastronomskih delikatesa

Svojih pet minuta na ZrBizNet- u imaće zanatlije iz cele Vojvodine.Ne samo da pokažu koje su znanje i veštine sačuvali od davnina nego i da na zanatskom marketu svoje proizvode prodaju.

Vojvodina i Srbija poznate su po gastronomskim specijalitetima. Neke od njih moći će da probaju i posetioci ZrBizNet-a.

Biće tu raznih paprikaša i gulaša, langoša i krutoša…

Otvaranje ovogodišnjeg ZrBizNet-a zakazano je za četvrtak 20. septembar u 11 časova a manifestacija se završava u subotu 22. u 12 časova.

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve