SEDMOGODIŠNJI MILIONER RAJAN

SEDMOGODIŠNJI MILIONER RAJAN

Jedan od najmlađih milionera na svetu ima samo sedam godina.

Za kraj, zanimljivost.
Jedan od najmlađih milionera na svetu ima samo sedam godina.
Sedmogodišnji dečak koji na svom kanalu priča o igračkama ovogodišnja je zvezda Jutjuba sa najvećom zaradom – 22 miliona dolara. 

Rajan objavljuje postove svakodnevno, a jedan od poslednjih, već ima više od milion pregleda, prenosi portal B92.  

Rajanova zarada, koja ne uključuje porez ili naknade koje naplaćuju zastupnici ili advokati, udvostručena je u odnosu na prethodnu godinu. 

NBC ga je pitao zašto deca vole da gledaju njegove video klipove, a osmogodišnji Rajan je odgovorio: “Zato što sam zabavan i zanimljiv”. 

Od kada su mu roditelji pokrenuli kanal u martu 2015. godine, njegovi video klipovi sakupili su skoro 26 milijardi pregleda, a kanal ima oko 17,3 miliona pratilaca. 

Forbs navodi da je oko jedan milion od 22 miliona dolara zarađen na reklamama koji se prikazuju pre video klipova, dok ostatak dolazi od sponzorisanih postova. 

Iznos sakupljen od sponzorisanih postova je mali u poređenju sa ostalim najplaćenijim Jutjuberima, navodi Forbs. To je “rezultat ne samo malog broja ugovora koje je Rajan (ili njegova porodica) odlučio da prihvati, već i činjenice da demografska dimenzija njegovog kanala nije baš tako blistava”. 

Igračke prikazane u jednom od video klipova na njegovom kanalu mogu da se prodaju istog trenutka kada se video pojavi, prenosi portal B92.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve