SPECIJALNA PONUDA ALTERNA INTERNATIONAL GRUPE ZA ČLANOVE UNIJE POSLODAVACA SRBIJE – POSLODAVCI ZRENJANINA

SPECIJALNA PONUDA ALTERNA INTERNATIONAL GRUPE ZA ČLANOVE UNIJE POSLODAVACA SRBIJE – POSLODAVCI ZRENJANINA

Alterna International poziva sve zainteresovane na dva velika poslovne događaja: konferencija preduzetničkih strategija: TRI OKA PREDUZETNIKA i veliki otvoreni trening: GOSPODAR ILI ŽRTVA PROMENE.

Alterna International poziva sve zainteresovane na dva velika poslovne događaja:
– Konferencija preduzetničkih strategija: TRI OKA PREDUZETNIKA,
– Veliki otvoreni trening: GOSPODAR ILI ŽRTVA PROMENE.

Unija poslodavaca grada Zrenjanina je obezbedila za članove Udruženja specijalan popust od 30% na sve prijave tokom avgusta i septembra u cilju poboljšanja njihovih preduzetničkih sposobnosti i povećanja njihovih profita.

 

KONFERENCIJA – TRI OKA PREDUZETNIKA

Alterna International, strateški partner kompanije Brian Tracy Global, 14. novembra 2019. godine, organizuje prvu međunarodnu konferenciju preduzetničkih strategija, 3 OKA PREDUZETNIKA u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt u Beogradu.

CILJ KONFERENCIJE je pokretanje inspiracije i ohrabrivanje preduzetničkog načina razmišljanja i rada, prenošenje dragocenog iskustva onih koji su već platili visoku cenu dokazanim primerima iz prakse, osnaživanje pozicije i profitabilnosti kroz umrežavanje i poslovne dogovore.

Tema ovogodišnje konferencije preduzetničkih strategija: 3 OKA PREDUZETNIKA ima za cilj da odgovori na pitanje: Zašto operativno i menadžersko oko uzima preko 95% vremena većine preduzetnika i kako izbeći zamku?

1. PREDUZETNIČKO OKO: Gleda u budućnost sa ciljem da pronađe najefikasniji put za ostvarenje vizije kompanije.

2. MENADŽERSKO OKO: Gleda u prošlost sa ciljem da pronađe iskustva koja mogu kompaniji da pomognu da bude efikasnija.

3. OPERATIVNO OKO: Gleda u sadašnjost sa ciljem da se svakodnevni operativni poslovi urade na najbolji i način.

PANEL DISKUSIJA: KADA SE OTVARAJU OČI PREDUZETNIKA?

PREDUZETNIČKI KONCEPT RAZMIŠLJANJA može da se razvije u bilo kom periodu života: tokom osnovne ili srednje škole, studiranja, rada u kompaniji ili udruženju, u preduzetničkom inkubatoru ili kroz inspirisanost drugim preduzetnikom. Nikad nije kasno. Nikad nije rano.

CILJ PANEL DISKUSIJE jeste da ukaže koliko organizacija, neformalno obrazovanje i jačanje veština pomažu u ostvarivanju poslovnih rezultata u budućnosti, bilo da je u pitanju osnivač, preduzetnik ili zaposleni u kompaniji.

Trajanje konferencije: 9:30-17:00 časova.

 

TRENING – GOSPODAR ILI ŽRTVA PROMENE

Alterna International, strateški partner kompanije Brian Tracy Global, održaće 15. novembra 2019. godine, veliki otvoreni trening Gospodar ili žrtva promene u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt u Beogradu.

GOSPODAR ILI ŽRTVA PROMENE je trening poslovnih veština po licenci programa Brian Tracy „Crisis Management & Business Model Reinvention”, koji daje odgovor na pitanje: Kako ostvariti vrhunske rezultate u trenutnom poslovanju i sačuvati iste u trenucima krize i rapidnih promena?

TRENING JE NAMENJEN:
• Vlasnicima malih i srednjih preduzeća koji žele da poboljšaju svoj trenutni obim poslovanja, unaprede efikasnost i upravljanje promenama
• Menadžerima koji su u navedenim preduzećima odgovorni za obim poslovanja, efikasnost i upravljanje promenama
• Svima koji razmišljaju o promeni trenutnog poslovnog modela i ulasku u nove oblike poslovanja
• Svima koji razmišljaju da pokrenu privatni biznis, postanu samostalni i ostvare veće prihode od trenutnih
• Bankarima iz sektora koji rade se mikro, malim i srednjim preduzećima, kako bi kroz bolje i preciznije razumevanje strategije i načina razmišljanja preduzetnika, istima savetodavno i finansijski pomogli da unaprede biznis, i time povećaju svoje plasmane
• Savetnicima iz osiguravajućih kuća koji rade sa mikro, malim i srednjim preduzećima, kako bi kroz bolje i preciznije razumevanje strategije i načina razmišljanja preduzetnika, istima pomogli da zaštite biznis od neizvesnih rizika
• Svima koji žele da usvoje sistematski model razmišljanja i postavljanje poslovnih strategija.

Pored prisustva na treningu 15. novembra, polaznici dobijaju i detaljne radne materijale koji u tekstualnoj formi sadrže sve informacije sa treninga i pitanja koja će im pomoći da nađu adekvatne odgovore, kao i pristup internet platformi sa audio snimcima i tekstom za obnavljanje i usvajanje lekcija u trajanju od 3 meseca (sa neograničenim brojem korišćenja).

Trajanje treninga: 9:00-17:00 časova.

Trening će održati direktor kompanije Alterna International, DARKO MIRKOVIĆ.

 

Cenovnik i više informacija o događajima možete preuzeti na linku.

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve