TREĆI SPORTSKI DAN UNIJE POSLODAVACA ZRENJANINA

TREĆI SPORTSKI DAN UNIJE POSLODAVACA ZRENJANINA

Zrenjaninski preduzetnici okušali se u gađanju vazdušnom puškom, takmičili se u fudablu, igrali tenis… Ipak, cilj ovakvih okupljanja je, pre svega, bolje upoznavanje i pronalaženje mogućnosti za bolju saradnju.

Zrenjaninski preduzetnici okušali se u gađanju vazdušnom puškom, takmičili se u fudablu, igrali tenis… Ipak, cilj ovakvih okupljanja je, pre svega, bolje upoznavanje i pronalaženje mogućnosti za bolju saradnju.

U subotu 26. maja na terenima sportskog centra Motel – Šumica održan je treći sportski dan Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina.

Tako je nastavljena lepa tradicija malo neformalnijeg okupljanja zrenjaninskih preduzetnika a to je i prilika da se ukrste koplja i ostali sportski rekviziti, malo opusti, odmori, predahne i što je najvažnije, upozna.
Evo već treći put organizujemo sportsko druženje na terenima sportskog centra , i svaki put je sve bolje,kaže Goran Nešić, predsednik Unije poslodavaca Zrenjanina. Voleli bismo da se malo više preudzetnika uključi u ovo neformalno druženje ali nadamo se, mi iz organizacije, da će ih već dogodine biti više, ističe Nešić i dodaje:

Sportski dan je idealno vreme a i mesto na kom preduzetnici mogu da se bolje upoznaju, da u neformalnom razgovoru i mnogo opuštetnijoj atmosferi dođu do nekih zajedničkih ideja, poslova, saradnje…Primetili smo da se na zvaničnim skupovima, kao što su skupštine, edukacije, seminari, ljudi ponašaju onako kako skup i zaslužuje ali na takvim skupovima i nema mnogo mogućnosti za priču. Zato smo organizovali sportski dan pre tri godine, preduzetnici su se odazvali, druge godine je bilo još bolje a ove još bolje i to nam daje elana da nastavimo i da ovaj sportski dan možda preraste i u nešto drugo, kaže Nešić i dodaje da je posebno ponosan na to što su preduzetnicia renovirali fudbalski teren na Motelu i time pokazali koliko su društveno odgovorna organizacija.

Neki su ukrstili rekete, neki se okušali u gađanju vazdušnom puškom, neki prvi put u životu držali u ruci luk i strelu…

Za funkcionisanje Unije poslodavaca Zrenjanina jako je važna atmosfera, kaže Nešić. – Baš kao i na ovom sportskom danu: važno je takmičenje, važna je pobeda ali ne i najvažnija. Jasno je da naši članovi pre svega rade za sebe i za svoja preduzeća, ali ima jako mnogo prostora za saradnju, za zajednički nastup, za međusobno poslovanje. Zato uvek ističem: zadatak Unije je da preduzetnike spoji, da im organizuje mogućnost da razgovaraju a dalje je sve na njima. Između ostalog, tome služi i ovaj sportski dan, ističe Goran Nešić.

Pobednici u takmičenjima: Budimir Jovanović (Grupacija Jovanović) osvojio je prvo mesto u tenisu, Sreten Mojić (Prodecor SM) i Aleksandra Čobanov (Impel) u streljaštvu, dok je na slici dole pobednička ekipa u fudbalu.

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve