ZRBIZNET – POKRENI SE!

ZRBIZNET – POKRENI SE!

Nova i jedinstvena privredna manifestacija ZRBIZNET ove godine biće održana od 20. do 22. septembra u hali Medison. 

Nova i jedinstvena privredna manifestacija ZRBIZNET ove godine biće održana od 20. do 22. septembra u hali Medison. To je drugi po redu ZRBIZNET a organizatori manifestacije su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanina.

Ciljevi ZRBIZNET-a su da privuče izlagače iz Srbije i inostranstva, da obezbedi da svi učesnici i posetioci u svojoj oblasti interesovanja pronađu mogućnost za uspešnije i kvalitetnije funkcionisanje, obavljanje privredne delatnosti, proširenje kapaciteta.  U okviru ZRBIZNET-a kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju i da se edukuju iz različitih oblasti.

Prijava učesnika je već počela, a poziv za firme i obrazac prijave možete preuzeti ispod.

POZIV ZA FIRME 

PRIJAVA 

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, problema sa prijavom, ili potrebe za dodatnim informacijama, kontaktirajte nas putem e-mail adrese zrbiznet@gmail.com.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve