AUTOMOBILI SU ODUVEK BILI MOJA LJUBAV

AUTOMOBILI SU ODUVEK BILI MOJA LJUBAV

Iako se u porodici niko nije bavio automobilima, Svetozar Velemirov znao je da su autmobili ono čime želi da se bavi u životu.

Iako se u porodici niko nije bavio automobilima, Svetozar Velemirov znao je da su autmobili ono čime želi da se bavi u životu.

Odrastao sam uz automobile, iako niko iz porodice nije imao profesionalne veze sa njima, započinje svoju preduzetničku priču Svetozar Velemirov, vlasnik Auto centra „Cune“. Upustio sam se u posao mlad i neiskusan, sad to vidim, ali valjda ta neizmerna ljubav koja me drži dosada, pomogla mi je da izgradim svoj posao i uspešno poslujem 27 godina, kaže Svetozar.

Auto centar „Cune“ je porodični posao. Uz Svetozara, u posao su uključeni i supruga i deca. Danas, 27 godina posle, još 20 zaposlenih.

Auto centar „Cune“ ovlašćeni je prodavac i serviser „Škode“.

Jubilej, 27 godina uspešnog poslovanja i stalnog rasta Velemirovi i njihovi zaposleni obeležiće na najlepši mogući način – otvaranjem salona na izlazu iz Zrenjanina prema Novom Sadu,što će biti kruna 27 – godišnjeg rada i razvoja.

A sve je počelo u jednij maloj radionici, pa kako se posao širio, tako se posao i selio. Do 2010. „Cune“ je bio ovalašćeni serviser a od 2010. i ovlašćeni prodavac „Škode“.

Prodaja vozila raste iz godinu u godinu, „Škoda“ je inače popularno vozilo i za poslovni svet ali i za građane. Iz godine u godinu se oseća da je situacija relaksiranija, da to što ima sve više zaposlenih ljudi, omogućava lakše zaduživanje.

Ipak, najveći broj kupaca dolazi iz privrede.

Svih ovih godina trudili smo se da gradimo odnos sa našim klijentima, bili smo uporni i istrajni, profesionalni i to se isplatilo, kaže Svetozar Velemirov. Kako smo gradili odnos sa klijentima tako smo gradili i odnos sa zaposlenima.

Zadovoljstvo uvek mora biti obostrano. Da biste imali dobar posao morate imati zadovoljne zaposlene. Dajemo šansu mladima, formiraju se ovde zajedno sa nama, i na kraju to sve rezultira profesionalnošću i zato nam se posao razvijao i rastao, i zato smo danas tu gde jesmo, ističe Velemirov a zaposleni dodaju da ih je direktor povodom jubileja ove godine vodio na tim bilding, i da su se svi vratili oduševljeni i privrženiji zajedničkom cilju a to je zadovoljan klijent

Jedino što bi moglo da pokvari ovu lepu priču jeste odnos države prema preduzetništvu.

Nisam siguran da država ima sluha za nas. Ne da nas nije podsticala nego nam nije ni pomagala kad nam je to stvarno bilo potrebno, kad smo gradili, investirali, ističe Velimirov.

Upornost i korektnost, poštenje, to su važne odlike porodičnog posla Velemirovih koji će, bez obzira na sve prepreke, sa svojim zaposlenima, poslovnim partnerima i klijentima preseći vrpcu 13. decembra ispred novog savremenog auto salona i time zaokružiti 27 godina uspešnog rada.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve