DA VAŠ AUTO PROGLEDA

DA VAŠ AUTO PROGLEDA

„Bambi“ kozmetički salon za automobile, čiji je vlasnik Gordana Micić, mesto je na kom, kako kažu u salonu, vaš auto progleda.

„Bambi“ kozmetički salon za automobile, čiji je vlasnik Gordana Micić, mesto je na kom, kako kažu u salonu, vaš auto progleda.

Na jednom mestu, sa najsavremenijom opremom, i najkvalitetnijim sredstvima, možete dobiti kompletnu uslugu pranja i čišćenja za vašeg četvorotočkaša ali i dvotočkaša.

Od osnovne usluge do najsofisticiranije.

Osnovna usluga jeste svakako pranje automobila spolja i iznutra.

Automobil se pere najsavremenijim i najkvalitetnijim sredstvima za pranje i zaštitu ruskog proizvođača Grass.

  • Vlasnike posebno iritiraju mušice i crnilo koje se pojavljuje, i u našem salonu se oni uklanjaju u potpunosti, kažu u salonu „Bambi“.

Kada se stakla operu u „Bambiju“, automobil progleda.

A posle dubinskog pranja, koje se takođe radi u salonu „Bambi“, vaš automobil zaista izgleda kao nov. To se odnosi na svaki deo automobila, od sedišta, komandne table, prtljažnika do unutrašnjeg dela gde je smešten motor.

Jer, u kozmetičkom salonu za automobile možete dobiti i uslugu pranja motora i motornog prostora. Takođe, možete ispolirati i farove.

Možete ispolirati i ceo automobil, ali u „Bambiju“ kažu, poliranje rade u saradnji sa firmom specijalizovanom za to.

  • Mi najbolje očistimo a znamo ko najbolje polira, važno nam je da naši klijenti odu zadovoljni i dođu ponovu, kažu.

U salonu „Bambi“ radi se program za putničke autmobile i manje teretne, motocikle…

Posebno su ponosni na saradnju sa firmama.

  • U toku celog meseca možete koristiti usluge pranja i čišćenja za celokupan vozni park a usluga vam se fakturiše na kraju meseca, kažu u „Bambiju“ i dodaju da postoje i posebne pogodnosti za stalne klijente.

Planova za proširenje i novi program ima.

  • Na proleće ćemo uvesti i poseban program za skidanje fleka i smole, jer smo uočili da je i ta usluga potrebna našim klijentima, kažu u salonu „Bambi“.

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve