DA VAŠ AUTO PROGLEDA

DA VAŠ AUTO PROGLEDA

„Bambi“ kozmetički salon za automobile, čiji je vlasnik Gordana Micić, mesto je na kom, kako kažu u salonu, vaš auto progleda.

„Bambi“ kozmetički salon za automobile, čiji je vlasnik Gordana Micić, mesto je na kom, kako kažu u salonu, vaš auto progleda.

Na jednom mestu, sa najsavremenijom opremom, i najkvalitetnijim sredstvima, možete dobiti kompletnu uslugu pranja i čišćenja za vašeg četvorotočkaša ali i dvotočkaša.

Od osnovne usluge do najsofisticiranije.

Osnovna usluga jeste svakako pranje automobila spolja i iznutra.

Automobil se pere najsavremenijim i najkvalitetnijim sredstvima za pranje i zaštitu ruskog proizvođača Grass.

  • Vlasnike posebno iritiraju mušice i crnilo koje se pojavljuje, i u našem salonu se oni uklanjaju u potpunosti, kažu u salonu „Bambi“.

Kada se stakla operu u „Bambiju“, automobil progleda.

A posle dubinskog pranja, koje se takođe radi u salonu „Bambi“, vaš automobil zaista izgleda kao nov. To se odnosi na svaki deo automobila, od sedišta, komandne table, prtljažnika do unutrašnjeg dela gde je smešten motor.

Jer, u kozmetičkom salonu za automobile možete dobiti i uslugu pranja motora i motornog prostora. Takođe, možete ispolirati i farove.

Možete ispolirati i ceo automobil, ali u „Bambiju“ kažu, poliranje rade u saradnji sa firmom specijalizovanom za to.

  • Mi najbolje očistimo a znamo ko najbolje polira, važno nam je da naši klijenti odu zadovoljni i dođu ponovu, kažu.

U salonu „Bambi“ radi se program za putničke autmobile i manje teretne, motocikle…

Posebno su ponosni na saradnju sa firmama.

  • U toku celog meseca možete koristiti usluge pranja i čišćenja za celokupan vozni park a usluga vam se fakturiše na kraju meseca, kažu u „Bambiju“ i dodaju da postoje i posebne pogodnosti za stalne klijente.

Planova za proširenje i novi program ima.

  • Na proleće ćemo uvesti i poseban program za skidanje fleka i smole, jer smo uočili da je i ta usluga potrebna našim klijentima, kažu u salonu „Bambi“.

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve