MAJIN SVET LEPOTE, DUGO SANJANI I DOSANJANI SNOVI

MAJIN SVET LEPOTE, DUGO SANJANI I DOSANJANI SNOVI

Maya svet lepote, kozmetički je salon o kome je njegova vlasnica Maja Trifunjagić sanjala godinama. Sanjala, jer je to posao kojim je želela da se bavi celog života. Studio za negu lica i tela otvoren je oktobra 2019.

Maya svet lepote, kozmetički je salon o kome je njegova vlasnica Maja Trifunjagić sanjala godinama.

Sanjala, jer je to posao kojim je želela da se bavi celog života.

Studio za negu lica i tela otvoren je oktobra 2019.

– Radila sam različite poslove u svom životu i svakom bila maksimalno posvećena, ali sve vreme sam sanjala o studiju za negu lica. Znala sam da je to ono čime želim da se bavim i u čemu sam najbolja. I, na kraju, 2019. uspela sam, priča Maja Trifunjagić.

Ono što je takođe znala jeste da će u svim studiju raditi na najprofesionalniji i najkvalitetniji mogući način.

– Znala sam da ću u svom radu naglasak staviti na kvalitet, bez ustupaka. Kvalitet i standardi iznad svega. Tako i radim ove tri godine. Salon je najvišem nivou profesionalnosti, radim sa licenciranom medicinskom i dermatološkom kozmetikom, vrhunskih svetskih proizvođača, ističe Maja.

U studiju za negu lica i tela, naglasak je, kako Maja kaže, na licu.

– Fokus je na tretmanima lica. Radim tretmane za sve uzraste, za oba pola, za tinejdžere. U ponudi je više od 20 tretmana za svako stanje i svaki tip kože. Osim tretmana lica na najvišem nivou, u studiju se rade i tretmani tela, u cilju uklanjanja masnih naslaga, celulita, detoksikacije oorganizma, zatezanja tela. Takođe i šminka obrva i usana, depilacija, kao i masaža, relaks, antistres, parcijalna i celog tela, priča Maja.

Za tretmane, u studiju Maya svet lepote koristi se samo licencirana medicinska i dermatološka kozmetika, a to se preporučuje i za kućnu negu.

– Izuzetno mi je važno da se sve radi u uslovima koji su na visokom nivou. Čistoća i higijena moraju biti besprekorni, stalno se radi dezinfekcija, sterilizacija, kaže Maja.

Kada se standardi postave visoko, a Maja kaže da od njih nikada neće odustati, borba na tržištu je stalna i uporna.

– Moja se profesija susreće sa velikom konkurencijom koja dolazi iz sive zone. Ima mnogo takozvanih salona koji rade „na crno“. Otvaraju se u sobama, garažama, u njima rade nekvalifikovani ljudi, radi se sa komercijalnim proizvodima, kupljenim u marketu. Naravno da su usluge u takvim uslovima jefitniji. Da ne govorim da ja ispunjavam sve obaveze prema državi. Meni je neshvatljivo da se o sivoj ekonomiji stalno priča a malo radi na tome da se ona suzbije, ističe Maja.

Takođe, Maja je pomalo razočarana odnosom države, pre svega grada, prema preduzetnicima koji rade legalno i na profesionalnom nivou.

– Očekivala sam veću podršku preduzetnicima, pogotovo što se o toj podršci stalno priča. Ali, u pokušaju da ostvarim određene subvencije ili podršku, nailazila sam na prepreke koje nisam uspela da savladam, ističe Maja.

Radni dan Maje Trifunjagić traje od ujutru do uveče a ne završava se ni kad zatvori vrata svog studija.

– Osim rada u studiju, koji mi je naravno najvažniji, moram stalno biti pri ruci svojim klijentima, radim promociju na društvenim mrežama, odgovaram na pitanja. Jako mi je teško ali ovo je moj san i od njega neću odustati, završava Maja Trifunjagić.

Svako ko jednom poseti studio Maya svet lepote u njega se redovno vraća. Ono što je interesantno, Maja je osmislila i vaučere kao lep i prigodan poklon. Tako da uvek možete pokloniti nekoj dragoj osobi malo raja u u studio Maya svet lepote.

 

 

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve