NISAM IMAO DILEMU DA NASTAVIM PORODIČNI POSAO

NISAM IMAO DILEMU DA NASTAVIM PORODIČNI POSAO

Marko Marjanović vodi restoran Krug M koji se nalazi na obodu Nove pijace. U pitanju je porodični posao, koji su pre Marka i njegove supruge, vodili Markovi roditelji.

Marko Marjanović vodi restoran Krug M koji se nalazi na obodu Nove pijace.

 

U pitanju je porodični posao, koji su pre Marka i njegove supruge, vodili Markovi roditelji.

 

  • Da nastavim ono čime su se bavili moji roditelji bila je sasvim logična odluka i nisam imao dilemu u vezi sa tim, počinje svoju preduzetničku priču Marko Marjanović. Logično utoliko što su prvo moji roditelji vodili posao a supruga i ja smo pomagali u delu organizacije. Sad se situacija promenila, mi vodimo posao a oni uskaču po potrebi, kaže Marko.

 

Za uspešnost posla i neprekidnu borbu za tržište, kvalitet, potebna je velika povezanost, kompaktnost, složnost.

 

  • Mislim da u današnjim uslovima to zahteve može da ispuni ili obezbedi samo porodica koja ima zajedničke ciljeve i interese, smatra Marko.

 

Restoran Krug M poznat je po svojim kuvanim jelima spravljanim po tradicionalnoj recepturi.

 

  • Svakog dana imamo na meniju tri vrste čorbe, pasulj i škembiće, što se ne sreće tako često. Tu je i roštilj a ostala jela se stavljaju na meni u dogovoru sa kuhinjom. Ali, uglavnom se trudimo da to budu jela domaće kuhinje, sarme, punjene paprike, pilav i slično, kaže Marko.

 

Sve to iz restorana Krug M se može poneti i pojesti kod kuće, što je sve češća pojava.

 

  • Imamo stalne goste koji vole našu kuhinju, postojani kvalitet i higijenu i to nam je jako drago, ističe Marko.

 

U restoranu koji u dve sale ima kapacitet oko 110 mesta, mogu se organizovati različite vrste proslava svadbe, rođenja, krštenja…

 

Marko kaže da u porodičnom poslu koji vodi nema velikih problema.

 

  • Uobičajeno, kaže Marko. Muči me sve ono što muči i moje kolege ali sam shvatio da je privatni posao borba i ne žalim se previše. Posao vodim sopstvenim sredstvima, nisam od države nikad koristio nijedan vid podrške ali ukoliko se pojavi nešto što bi nam odgovaralo, zašto da ne, naglašava Marko Marjanović.

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve