Prirodni sapuni iz Sunčicine radionice

Prirodni sapuni iz Sunčicine radionice

Sunčica Krstin već sedam godina u svojoj „Eko“ radionici bavi se ručnom proizvodnjom sapuna.

Svoje ekološke sapune, napravljene na potpuno prirodnoj bazi, prodaje na manifestacijama, sajmovima i bazarima.

Zadovoljna je prodajom, jer kako kaže, sve više je onih koji razumeju važnost prirodnih materijala kao i onih koji već imaju problema, pa su im prirodni sapuni jedino rešenje.

  • Sapuni koje ja pravim od prirodnih su materijala. Baza za sapune je mešavina više biljnih ulja, maslinovog, palminog, ulja od kikirikija. Toj osnovi dodaju se eterična ulja, koja su zadužena za miris. U svoje sapune dodajem ruzmarin, lavandu, majčinu dušicu, čajno drvo, limunovu travu, cimet, sve u zavisnosti od moje inspiracije i od toga šta kupci traže, priča Sunčica Krstin.

Napraviti dobar sapun od prirodnih materijala nije jednostavno, i Sunčici je bilo potrebno vreme da napravi sopstveni recept.

  • I posle sedam godina koliko se bavim proizvodnjom sapuna, ja i dalje učim. Jer, treba napraviti sapun koji mora da bude čvrst a da se peni, da bude od prirodnih materijala a da miriše, da uklanja nečistoću, i da traje. Tako da je moja mala laboratorija stalno otvorena. Eksperimentišem, pravim nove kombinacije mirisa, nove kalupe. No, ja u ovom što radim uživam i nije mi teško. Volim i da svojim kupcima pričam o sapunima, priča Sunčica.

Poslednjih godina, Sunčica svoje sapune izlaže na različitim manifestacijama u okviru udruženja žena „Banatski klas“.

  • Imala sam svoju preduzetničku radnju ali mi je pandemija korona virusa poremetila planove. Radnju sam morala da zatvorim, pa sada radim u okviru udruženja žena „Banatski klas“. Saradnjom sam zadovoljna, vrlo često učestvujemo na manifestacijama, bazarima, u plasmanu pomažu i društvene mreže, ističe Sunčica Krstin.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve