SAMOPOUZDANJE I ENERGIJA SU VAŽNI ZA POSAO

SAMOPOUZDANJE I ENERGIJA SU VAŽNI ZA POSAO

Firma As commerce 023 iz Zrenjanina je osnovana davne 1996. godine. Osnovna delatnost joj je trgovina bojama i lakovima, tapetama i ostalim dekorativnim materijalima.

Firma As commerce 023 iz Zrenjanina je osnovana davne 1996. godine. Osnovna delatnost joj je trgovina bojama i lakovima, tapetama i ostalim dekorativnim materijalima.

Osnivač i vlasnik firme je Suzana Aćin, koja je svoje iskustvo i poznavanje molerskih materijala prenela iz rada u društvenom građevinskom preduzeću. Rad u operativi molero – farbara i poznavanje tehnologije izvođenja radova je kasnije, prosto, Suzanu Aćin opredelilo da se bavi i izvođačkim radovima.

– Te 1996. godine, kada je u gradu bio mali broj privatnih farbara, bilo je sasvim logično da se upustim u tu avanturu. Trgovina kao zanat mi je bila nepoznata ali je zato moja prednost bila u poznavanju robe i načina i poznavanje kvaliteta robe. Tih godina smo zaista uspešno radili i tako se nametnula ideja o kupovini ili izgradnji sopstvenog poslovnog prostora a da to ne utiče na posao zbog promene lokaliteta. Na sreću, kupila sam staru kuću u ulici u kojoj sam bila u zakupu i praktično 4,5 kuća dalje od mesta mog tadašnjeg prostora. Izgradila sam nov objekat i već 15 godina smo na istoj adresi, priča svoju preduzetničku priču Suzana Aćin.

– Izvođenjem molersko-farbarskih radova samo počela da se bavim nešto kasnije, zaposlila sam radnike, kupila opremu i vozila i gradilišta su, pored uhodane trgovine, postala moja svakodnevna aktivnsot. To se nije pokazalo kao loša odluka jer je konkurencija u gradu što se tiče prodavnica boja i lakova bivala sve veća i bavljenje uslužnom delatnošču je doprinelo da održimo stabilnost u poslovanju. Radnici koji su zaposleni u mojoj firmi, kako trgovci tako i moleri, rade ovde dugi niz godina. Međusobno razumevanje i poštovanje je bitan faktor u našoj firmi a to naravno olakšava kompletnu organizaciju posla. Korektan i pošten odnos prenosimo i na svoje kupce i investitore. Sa dobavljačima takođe imamo odličan odnos. Svi ti uslovi su jako važni za trajanje i opstanak firme. S obzirom da sam ja svoje operativno iskustvo prenela i na radnike, naša prodavnica pruža, uz prodatu robu, i stručne savete za izvođenje radova.

Drugi važan faktor u istoriji našeg rada je i dolazak mog sina Srđana, diplomiranog arhitekte. Izrada enterijera i eksterijera za klijente a zatim i realizacija kroz izvođenje je dala drugi pečat našem radu.

Posle par godina Srđan je osnovao svoj projektni biro i dizajn studio ali je naravno poosao povezan i dalje. Zajedno pratimo trendove oko uređenje stanova, kuća i poslovnih prostora. On zamisli – mi realizujemo. Ogromna ponuda i asortiman robe i kvalitetni mix sistemi ulivaju poverenje kupcima. Zadovoljni investitori na čijim objektima smo izvodili radove su naša najbolja preporuka. Bez obzira na razna društvena kretanja i stanje u zemlji, naša firma je opstala i može se reći da stabilno posluje.

Moj život i bogatstvo čine deca, sin i kćerka. Oboje su odrasli ljudi i imaju sopstvene porodice. Oni su moja velika podrška u svakom smislu.

Radost čine i moji unuci Filip i Vanja.

A da ta priča bude zaokružena moram spomenuti i bavljenje sportom dugi niz godina.Naime, bavim se kuglanjem već 15 godina u šampionskom klubu „Kristal“. Od pre pet godina igram i golf redovno. To mi omogućava da putujem, da se družim i stičem novve prijatelje, završava svoju preduzetničku priču Suzana Aćin.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve